Τρίτη, 21 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

Νέα αρχή για τον πατέρα του παιδιού της Μαρίας Ηλιάκη - Η μακροσκελής ανάρτηση στα social media

Το νέο βήμα που κάνει το ζευγάρι

Νέα αρχή για τον πατέρα του παιδιού της Μαρίας Ηλιάκη - Η μακροσκελής ανάρτηση στα social media
NDP Photo Agency
News 11.11.2022 14:37
Από Youweekly Team

Το τρυφερό ειδύλλιο της Μαρίας Ηλιάκη και του Στέλιου Μανουσάκη ξεκίνησε πριν από τέσσερα περίπου χρόνια, αν και δεν πρωτογνωρίστηκαν τότε. Η παρουσιάστρια έχοντας βγει από μια σχέση που είχε δει το φως της δημοσιότητας ήταν χαλαρή και ανοιχτή σε ότι καλό έρθει στην ζωή της και ο πετυχημένος γυναικολόγος δεν άργησε να φανεί!

Γυρνώντας από την Ελβετία, όπου ήταν και η βάση του, για τις καλοκαιρινές του διακοπές ξανασυναντήθηκε με την Μαρία και κάπως έτσι έγιναν όλα. Κεραυνοβόλος έρωτας, τόσο κεραυνοβόλος που και οι δυο ήταν συνέχεια με μια βαλίτσα στο χέρι και είχαν κάνει το Ελβετία - Ελλάδα, Κερατσίνι - Πειραιάς!

Όταν η Μαρία όμως έμεινε έγκυος γέμισε τις βαλίτσες της κι έφυγε οριστικά για Ελβετία. Από τότε άρχισε να χρησιμοποιεί πολύ περισσότερο τα social media για να έχει επαφή με τους ανθρώπους που την στήριξαν τόσα χρόνια και μάλιστα δεν ήταν λίγες οι φορές που προσπαθούσε με τις αναρτήσεις της να περάσει διάφορα κοινωνικά μηνύματα (δείτε εδώ ένα που είχε αγγίξει πολλές ανθρώπινες ψυχές).

Η μοίρα βέβαια, την έφερε ξανά, στην Ελλάδα για την συνεργασία της με το Mega και την εκπομπή Τι λες τώρα! αλλά... όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν!

Όπως φαίνεται, όμως, η ζωή επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις και πριν από λίγες ώρες ο σύζυγός της, Στέλιος Μανουσάκης, αποκάλυψε πως επιστρέφει μόνιμα στην Ελλάδα.

Η ανάρτηση του Στέλιου Μανουσάκη

«Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω την επαγγελματική επιστροφή στην πατρίδα μου και συγκεκριμένα στην Αθήνα! Μετά από 18 χρόνια σπουδών, εκπαίδευσης και μετεκπαίδευσης στην Γερμανία, Σλοβακία και την Ελβετία, αυτός ο κύκλος μιας προσπάθειας γεμάτη από δυσκολίες αλλά και αξέχαστες στιγμές, έφτασε στο τέλος του.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον εξαίρετο άνθρωπο και συνάδελφο, Dr. Ιωάννη Βασιλόπουλο που με υποδέχτηκε σαν συνεργάτη στον χώρο του ιατρείου του, στην Λεωφόρο Κηφισίας 22 στο Μαρούσι, όπου πλέον συστεγαζόμαστε! ΥΓ: Στο προφίλ μου δεν θα βλέπετε συχνά ιατρικές αναρτήσεις ή συμβουλές. Την ιατρική την εξασκώ πάντα κοιτώντας την ασθενή μου στα μάτια με σεβασμό και ειλικρίνεια» έγραψε στην ανάρτησή του ο Στέλιος Μανουσάκης.

Κάτω από την ανάρτηση αυτή, έσπευσε να σχολιάσει η Μαρία Ηλιάκη γράφοντας, “Σ’ αγαπώ” με τον ίδιο να απαντά, “Κι εγώ”.

Μαρία Ηλιάκη

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Μαρία Ηλιάκη: «Αν εσύ που διαβάζεις αυτό το κείμενο...» - Δημοσίευσε φωτογραφία που θήλαζε και ξέσπασε

«Ότιδήποτε κάνει μας φαίνεται μοναδικό» - Στιγμές συγκίνησης για την Μαρία Ηλιάκη και τον Στέλιο Μανουσάκη

Share