Δημήτρης Οικονόμου: Η πρώτη αντίδραση μετά την απομάκρυνση της Ντόρας Κουτροκόη από τον ΣΚΑΪ

Τι συμβαίνει με την πρώην συμπαρουσιάστριά του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Δημήτρης Οικονόμου: Η πρώτη αντίδραση μετά την απομάκρυνση της Ντόρας Κουτροκόη από τον ΣΚΑΪ

Η Ντόρα Κουτροκόη αποτελεί εδώ και λίγο καιρό, παρελθόν για την εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ (δείτε εδώ για ποιο λόγο) και έτσι οι 3 παρουσιαστές γίνονται 2, με τον Δημήτρη Οικονόμου και τον Άκη Παυλόπουλο να συνεχίζουν κανονικά στα πόστα τους.

«Είμαι στενοχωρημένη γιατί έγινε πολύ ξαφνικά, σε χρονική στιγμή που είναι πάρα πολύ δύσκολο να κάνεις το επόμενο βήμα. Η απάντηση από τη διοίκηση ήταν ότι δεν μας βγήκε ακριβώς αυτό το οποίο είχαμε στο μυαλό μας.

Όταν είσαι τόσα χρόνια σε μια δουλειά και έχεις μια εκπομπή δεν πιστεύω ότι δεν σου πέφτει λόγος για το τι θα γίνει στην εκπομπή σου. Τα παιδιά μου είπαν ότι δεν είχαν ιδέα. Ήθελα μεγαλύτερη στήριξη από τους ίδιους», είχε πει μεταξύ άλλων η Ντόρα Κουτροκόη όταν υπέγραψε την απόλυσή της.

Τόσο ο Άκης Παυλόπουλος όσο και ο Δημήτρης Οικονόμου έχουν αποφασίσει από τη μεριά τους να κρατήσουν σιγή ιχθύος για το θέμα, παρά αρκέστηκαν σε μία λιτή ανακοίνωση στην πρώτη εκπομπή που η παρουσιάστρια δεν βρέθηκε στο πλευρό τους (δείτε εδώ τα νούμερα τηλεθέασης που έκανε η πρώτη εκπομπή χωρίς την Ντόρα Κουτροκόη).

«Είμαστε οι δυο μας σήμερα. Παρατηρείτε πως είμαστε οι δυο μας σήμερα εδώ. Η συνάδελφος μας Ντόρα Κουτροκόη δεν θα είναι μαζί μας από σήμερα και στο εξής.

Έχει ολοκληρώσει τη συνεργασία με την εκπομπή. Να της ευχηθούμε τα καλύτερα. Και φυσικά την ευχαριστούμε για το διάστημα που ήταν εδώ. Η φιλία ούτως ή άλλως υπάρχει» είπε, μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Οικονόμου.

Η πρώτη αντίδραση του Δημήτρη Οικονόμου για την απομάκρυνση της Ντόρας Κουτροκόη

Η κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα, πέτυχε τον έμπειρο παρουσιαστή και προσπάθησε να πάρει έστω μία δήλωσή του για το θέμα. Εκείνος, ευχαρίστησε ευγενικά τη δημοσιογράφο που τον περίμενε και προχώρησε με το αμάξι του χωρίς να κάνει κανένα απολύτως σχόλιο.

«Καλημέρα. Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Να είστε καλά»