Γιώργος Κιμούλης: «Νομίζουμε ότι αν αποκτήσουμε μία σημαντική θέση στην κοινωνία...»

Οι δηλώσεις του ηθοποιού μετά τις καταγγελίες στον αέρα του ΣΚΑΪ

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Γιώργος Κιμούλης: «Νομίζουμε ότι αν αποκτήσουμε μία σημαντική θέση στην κοινωνία...»

Από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε το κίνημα MeToo στην Ελλάδα, το όνομα του Γιώργου Κιμούλη ήταν από τα πρώτα που ακούστηκαν και συσχετίστηκαν με επιθετικές συμπεριφορές στον χώρο της υποκριτικής. Πλέον, ο ίδιος βρίσκεται αντιμέτωπος με μία μήνυση από την Δώρα Χρυσικού, ενώ η Ζέτα Δούκα ήταν εκείνη που άνοιξε τον "ασκό του Αιόλου" εναντίον του (δείτε εδώ τις δηλώσεις της έξω από το δικαστήριο).

Παρά τις κατηγορίες, ωστόσο, ο ηθοποιός είναι ελεύθερος και συνεχίζει να εργάζεται κανονικά, ενώ αυτή την περίοδο έχει ανέβει και η παράσταση την οποία σκηνοθετεί με τίτλο "Η Συνάντηση", στην Θεσσαλονίκη. Η κάμερα του Πρωινού μας, λοιπόν, τον συνάντησε εκεί και το πρωί της Τρίτης 6/12 προβλήθηκαν οι δηλώσεις του στην εκπομπή.

Η εξομολόγηση του Γιώργου Κιμούλη

«Πριν από την καραντίνα, στη Θεσσαλονίκη θα έπαιζα στο ΚΘΕ. Είναι λιγάκι δύσκολο να αλλάζω τον σχεδιασμό μου. Είμαι λίγο πεισματάρης» είπε αρχικά ο ίδιος και στη συνέχεια μίλησε για το έργο που ανεβάζει:

«Το συμπέρασμα που βγάζει κάποιος είναι ότι δυστυχώς καταλαβαίνει κανείς σε μεγάλη ηλικία, ότι υπάρχουν κι άλλα πράγματα στη ζωή από την καριέρα. Γιατί νομίζουμε ότι αν αποκτήσουμε μία σημαντική θέση στην κοινωνία, θα μας αγαπήσουν όλοι. Χωνόμαστε στην καριέρα και την ίδια στιγμή χανόμαστε από αυτούς που πραγματικά θα μπορούσαν να μας αγαπήσουν».