«Το ωραιότερο κομπλιμέντο του πατέρα μου ήταν όταν...» - Η αποκάλυψη του Πυγμαλίων Δαδακαρίδη για την οικογένεια του

«Σαν παιδί δεν ήμουν ποτέ μαζεμένος»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Το ωραιότερο κομπλιμέντο του πατέρα μου ήταν όταν...» - Η αποκάλυψη του Πυγμαλίων Δαδακαρίδη για την οικογένεια του

Το πρωί της Τρίτης (06/12), στην πρωινή εκπομπή του Happy Day βρέθηκε καλεσμένος ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης. Με αφορμή την θεατρική παράσταση που συμμετέχει ο ηθοποιός, «Ψηλά απ' την γέφυρα» μίλησε για άγνωστες πτυχές της ζωής του, αλλά και τον πατέρα του.

Στην εκπομπή του Alpha, ο ηθοποιός αναφέρθηκε σε καθημερινά πράγματα και καταστάσεις, σαν την τηλεόραση, που πρόσφατα είχε ξεσπάσει σχετικά με την τηλεοπτική σειρά του «Maestro» (δείτε εδώ τον λόγο).

Οι απαντήσεις του Πυγμαλίων Δαδακαρίδη σχετικά με την ζωή του και όχι μόνο

Ο ηθοποιός, πιο αποκαλυπτικός και ανάλαφρος από ποτέ μίλησε για όλους και για όλα. Στιγμές από το παρελθόν του, που σχετίζονται με την οικογένεια, τους φίλους, αλλά και τις περιέργειες του.

«Σαν παιδί δεν ήμουν ποτέ μαζεμένος, οι καθηγητές μου πρέπει να πέρασαν δύσκολα. Κάνω χιούμορ στα δύσκολα, πάντα κάνω χιούμορ. Θα κλάψω όπως όλοι αλλά θα γελάσω κιόλας γιατί το γέλιο είναι αποσυμφορητικό. Δε θέλω να είμαι θύμα, θέλω να είμαι μέλος της ζωής που τρέχει. Συχνά θυμώνω γιατί, όπως έλεγε και ο Σάκης Μπουλάς, άνθρωπος που θυμώνει εύκολα είναι άνθρωπος που παλεύει χρόνια μόνος του. Με θυμώνει η αγένεια, η έλλειψη σεβασμού. Με ενοχλεί που τώρα που μιλάμε ξέρω ότι σε ένα άλλο σημείο της γης πολεμάνε» ανέφερε ο ηθοποιός.

Σε άλλο σημείο, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης μίλησε για τον πατέρα του, τον έχει στηρίξει αλλά υπήρχαν και φορές που δεν του έλεγε μόνο καλά λόγια, δείχνοτας πως το κατανοεί , πιο συγκεκριμένα, είπε: «Συνήθως στις πρεμιέρες μου, δεν καλώ κανέναν. Ο πατέρας μου έρχεται από μόνος του γιατί θέλει. Συνήθως μου λέει καλά λόγια αλλά έχει τύχει να μου πει και αρνητικά πράγμα. Δεν είμαστε πάντα τέλειοι, μερικές φορές οφείλουμε να είμαστε και άθλιοι για να ξέρουμε από που θα ξεκινήσουμε. Το πιο ωραίο σχόλιο που μου έχει κάνει ο πατέρας μου, ήταν όταν μετά από μια παράσταση με ιδιαίτερη πλοκή, με κοίταξε και μου είπε, “μεγάλωσες”».

Τέλος, ο ταλαντούχος ηθοποιός παραδέχτηκε ότι είναι αρκετά αυστηρός με τον εαυτό του και επιλέγει να εστιάζει στα αρνητικά για να μπορεί να εξελίσσεται.

«Είμαι πάρα πολύ αυστηρός με τον εαυτό μου. Μπορεί να τελειώσει η παράσταση και ένα μήνα μετά να σκέφτομαι τι έκανα λάθος. Εστιάζω κυρίως στα αρνητικά για να μη μένω στάσιμος. Δεν είμαι κάτι τόσο φανταστικό. Είμαι όπως όλοι, με κακές και καλές πλευρές. Αυτές τις καλές πλευρές προσπαθώ να εξελίξω όσο έχω χρόνο σε αυτή τη ζωή. Το μετά δεν το σκέφτομαι καθόλου» είπε.