«Είχα σωληνάκι στα νεφρά...» - Το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε η Μαρίνα Ασλάνογλου κατά τη διάρκεια παράστασής της

Η αποκάλυψη που δεν περίμενε κανείς

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Είχα σωληνάκι στα νεφρά...» - Το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε η Μαρίνα Ασλάνογλου κατά τη διάρκεια παράστασής της

Καλεσμένη στην εκπομπή Πρωίαν σε Είδον την Μεσημβρίαν βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (6/12) η Μαρίνα Ασλάνογλου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις δύσκολες συνθήκες κάτω από τις οποίες έχει παίξει στο θέατρο ανά καιρούς.

Η αγαπημένη ηθοποιός, εξήγησε πως πριν από κάποιο καιρό, αναγκάστηκε να παίξει ακόμα και με σωληνάκι στο νεφρό, ενώ έφυγε με φορείο από το θέατρο, οπότε πλέον, δεν έχει την πολυτέλεια να αρρωστήσει και να μην εμφανιστεί στην παράσταση.

Η ίδια μπορεί να θέλει να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο όπως και στο παρελθόν, έτσι και σήμερα δε δίστασε να μιλήσει για μία πολύ ιδιαίτερη στιγμή (δείτε εδώ ποια ήταν η πιο δύσκολη περίοδος της ζωής της).

Η συγκλονιστική αποκάλυψη της Μαρίνας Ασλάνογλου

«Δεν έχω πια το άγχος ότι θα αρρωστήσω. Ξέρεις πόσο δύσκολο είναι; Δεν μπορείς να αρρωστήσεις στο θέατρο, δεν γίνεται. Έχω παίξει σε πολύ δύσκολες συνθήκες με θέμα υγείας.

Περνούσα κολικούς, είχα σωληνάκι στα νεφρά, έπαιζα. Υπάρχουν παραστάσεις που έχω παίξει και με πυρετό, με γαστρεντερίτιδα. Έχω φύγει με φορείο από το θέατρο, γιατί είχα πάθει κάτι με τον αυχένα μου.

Είναι δουλειά… πολυτελείας. Κάθε σεζόν μιλάς με άλλον σκηνοθέτη, με άλλο θέατρο. Δεν είναι ότι έχεις έναν μόνιμο μισθό και μία μόνιμη δουλειά σε έναν συγκεκριμένο χώρο. Κι αν θα πάει η παράσταση κι αν δεν θα πάει. Εγώ πάντα όλα θετικά τα βλέπω», είπε μεταξύ άλλων η Μαρίνα Ασλάνογλου.