«Βγήκε από τη ψυχή μου...» - Βούρκωσε στο Καλό Μεσημεράκι η Μαρία Μπεκατώρου

Τα λόγια του Νίκου Μουτσινά που την έκαναν να «λυγίσει»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Βγήκε από τη ψυχή μου...» - Βούρκωσε στο Καλό Μεσημεράκι η Μαρία Μπεκατώρου

Η Μαρία Μπεκατώρου βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (6/12) καλεσμένη στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι, λίγο μετά το ατύχημα της Βάνιας (δείτε εδώ τι συνέβη). Εκεί όπου μίλησε με τον Νίκο Μουτσινά για την καριέρα της, το τηλεπαιχνίδι The Chase που παρουσιάζει στο Mega καθώς και για τη δύσκολη στιγμή στην οποία στάθηκε στο πλευρό του παρουσιαστή.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Μουτσινάς αναφέρθηκε στην περίοδο που έχασε τη μητέρα του και βίωσε το πένθος. Η Μαρία Μπεκατώρου στάθηκε στο πλευρό του και του έδειξε έμπρακτα την υποστήριξή της.

Το σχόλιο του Νίκου Μουτσινά και η συγκίνηση της Μαρίας Μπεκατώρου

«Θέλω να σε ευχαριστήσω δημόσια για το πόσο εξαιρετική ήταν η στάση σου σε μια δική μου δύσκολη περίοδο, με το πένθος της μητέρας μου που ήσουν εκεί στην εκπομπή να μου κρατάς το χέρι και να μου λες “Μη στεναχωριέσαι είμαι εδώ”. Δεν θέλω να με κοιτάς έτσι», είπε ο Νίκος Μουτσινάς.

Στο άκουσμα αυτής της φράσης, η Μαρία Μπεκατώρου δεν μπόρεσε παρά να συγκινηθεί ιδιαίτερα και έτσι, είπε στον καλό της φίλο: «Βγήκε από τη ψυχή μου», ενώ λίγο πριν φύγει από το πλατό και ολοκληρωθεί η συνέντευξή της, θέλησε να πει ξεκάθαρα πόσο πολύ αγαπάει τον Νίκο Μουτσινά.