«Εισέβαλε» στο Καλό Μεσημεράκι η Φαίη Σκορδά - Η πρόταση που έκανε στον Νίκο Μουτσινά

Ήθελε να του ευχηθεί από κοντά

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Εισέβαλε» στο Καλό Μεσημεράκι η Φαίη Σκορδά - Η πρόταση που έκανε στον Νίκο Μουτσινά

Τώρα που η Φαίη Σκορδά και ο Νίκος Μουτσινάς βρίσκονται στο ίδιο κανάλι, έχουν την ευκαιρία να τα λένε όλο και πιο συχνά. Έτσι, λίγο καιρό μετά την τελευταία επίσκεψή της (δείτε εδώ την επική ατάκα που είχε πει), η παρουσιάστρια επέστρεψε στο Καλό Μεσημεράκι προκειμένου να ευχηθεί στον αγαπημένο της φίλο για την ονομαστική του εορτή.

Ο Νίκος Μουτσινάς κατά τη διάρκεια της σημερινής (6/12) εκπομπής του, δέχθηκε πολλές ευχές για τη γιορτή του, ωστόσο η ευχή της Φαίης Σκορδά ήταν αυτή που ξεχώρισε, ενώ του τόνισε πως δε θα μπορούσε να πει τα χρόνια πολλά από το τηλέφωνο ή από ένα μήνυμα, και γι΄αυτό τον επισκέφθηκε στο πλατό της εκπομπής του.

«Θα ευχηθώ εγώ στο αγόρι από το τηλέφωνο με ένα απλό μήνυμα; Είναι δυνατόν; Χρόνια πολλά, να σε χαιρόμαστε, σε αγαπάμε πολύ να είσαι χαρούμενος, να είσαι φωτεινός», του είπε η Φαίη Σκορδά με ένα πλατύ χαμόγελο.

Η πρόταση της Φαίης Σκορδά στον Νίκο Μουτσινά

Η επίσκεψη της παρουσιάστριας ωστόσο δεν σταμάτησε εκεί και επί τη ευκαιρία, θέλησε να κάνει και μία πρόταση στον Νίκο Μουτσινά. Έτσι, του πρότεινε να πάει στην εκπομπή της και να κάνουν μαζί το gossip κομμάτι, ενώ στη συνέχεια θα κάνουν και μία συνέντευξη. Ο παρουσιαστής έβαλε τα γέλια και ρώτησε τη Φαίη Σκορδά τι ώρα ξεκινάει η εκπομπή της για να ξέρει και είναι εκεί.

«Θέλεις να έρθεις και να κάτσεις στο gossip κομμάτι και μετά να περάσουμε στη συνέντευξη. Θα είμαι όρθια, μην ανησυχείς»