«Εμείς είμαστε το σωστό τηλεοπτικό δίδυμο» - Η Φαίη Σκορδά "εισέβαλε" στο πλατό του Νίκου Μουτσινά

Στην σημερινή του πρεμιέρα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Εμείς είμαστε το σωστό τηλεοπτικό δίδυμο» - Η Φαίη Σκορδά

Πρεμιέρα έκανε σήμερα 20/9 ο Νίκος Μουτσινάς και η εκπομπή του, Καλό Μεσημεράκι και όπως ήταν φυσικά αναμενόμενο, η μία έκπληξη περίμενε την άλλη. Μια από αυτές ήταν και το νέο μέλος του ΣΚΑΙ, η Φαίη Σκορδά.

Η όμορφη παρουσιάστρια συγκεκριμένα εισέβαλε στο πλατό με αέρα και χαμόγελο προκειμένου να χαρίσει στον Νίκο Μουτσινά.. γούρια για την πρεμιέρα του!

«Δεν έχω παράπονο, με περιποιούνται εδώ στον ΣΚΑΪ» είπε η Φαίη Σκορδά με τον Νίκο Μουτσινά να της απαντάει «Να μείνεις! Καναλάρα! Είσαι η βασίλισσα του Πρωινού μας».

«Τον ήθελα δίπλα μου, συνέχεια μαζί μου. Για αυτό ντύθηκα ασορτί για να καταλάβεις επιτέλους ότι εμείς είμαστε το σωστό τηλεοπτικό δίδυμο. Θα κάναμε όλα τα θέματα και θα γινόταν χαμός» είπε η παρουσιάστρια η οποία λίγο μετά πήρε το μικρόφωνο από τους Alcatrash και τραγούδησε το «Όσο έχω Φωνή».

Η εισβολή της Φαίης Σκορδά στο Καλό Μεσημεράκι

Όταν ο Νίκος Μουτσινάς έκανε έκπληξη στην Φαίη Σκορδά κατά την διάρκεια της πρεμιέρας της

Στο πλατό της νέας εκπομπής της Φαίης Σκορδά στο ΣΚΑΙ "Πρωινό μας" εμφανίστηκε ο Νίκος Μουτσινάς, λίγο πριν το φινάλε της 12/9 πρεμιέρας, ενώ νωρίτερα η παρουσιάστρια δέχτηκε κι ένα μεγάλο μπουκέτο με λουλούδια.

«Καλωσήρθατε στο σπίτι μας! Αυτό είναι για όλα τα χρόνια που έχεις κάνει συμβόλαιο με το κανάλι», είπε ο παρουσιαστής στην Φαίη Σκορδά και αμέσως της έδινε κι ακόμα μια ανθοδέσμη.

«Παιδιά είναι πολύ ωραία εδώ που ήρθατε. Ξεκινάω ένα μήνα μετά από σένα είναι το συμβόλαιό μου», είπε ο Νίκος Μουτσινάς μετά με την παρουσιάστρια να απαντά: «Είναι ένα ιστορικό στούντιο».

«Είναι όλες οι ψυχές εδώ, απλά καμιά φορά τρελαίνονται, να έχεις το νου σου. Δεν είναι όλες φιλικές. Είναι και κάποιες ψυχές που δεν τα κατάφεραν να πάνε στο φως», κατέληξε ο Νίκος Μουτσινάς.