Γέμισε λουλούδια το πλατό του ΣΚΑΙ - Συγκινημένη η Φαίη Σκορδά στην πρεμιέρα της εκπομπής της

Η καλύτερη αρχή για το "Πρωινό μας"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γέμισε λουλούδια το πλατό του ΣΚΑΙ - Συγκινημένη η Φαίη Σκορδά στην πρεμιέρα της εκπομπής της

Το Πρωινό Μας έκανε πρεμιέρα το πρωί της Δευτέρας 12/9 μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ, με την Φαίη Σκορδά να εμφανίζεται πιο λαμπερή και απαστράπτουσα από ποτέ, ντυμένη στα λευκά.

Η παρουσιάστρια είπε κατά την έναρξη της εκπομπής: «Να την πω την πρώτη μου καλημέρα; Καλημέρα, καλημέρα, καλημέρα. Καλή εβδομάδα να έχετε. Καλωσορίσατε στον ΣΚΑΙ, καλωσορίσατε στο Πρωινό μας. Αυτή η χρονιά είναι πολύ σημαντική για εμένα. Μου λείψατε» (δείτε εδώ το βίντεο με την έναρξη).

Φυσικά, πολλές ήταν οι ευχές που δέχτηκε κατά την διάρκεια της εκπομπής της -όπως αυτές της Ελένης Μενεγάκη- ενώ ξαφνικά έλαβε και μια τεράστια ανθοδέσμη με λουλούδια, με την Φαίη Σκορδά να είναι αρκετά συγκινημένη.

Τα λουλούδια στη Φαίη Σκορδά για την πρεμιέρα

Η Φαίη Σκορδά υποδέχεται τον Δημήτρη Σκαρμούτσο στην νέα της εκπομπή

Αμέσως μετά την έναρξη, καλωσόρισε τους συνεργάτες της, ένας εκ των οποίων είναι και ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, ο οποίος αναλαμβάνει για πρώτη φορά την μαγειρική στήλη μιας εκπομπής.

«Είναι ωραίος, είναι ψηλός, είναι ένας από τους καλύτερους σεφ στην Ελλάδα, δεν το έχει ξανά κάνει σε πρωινή εκπομπή αλλά είναι μαζί μας, στο Πρωινό μας!», είπε η Φαίη Σκορδά και τον υποδέχτηκε στο πλατό του ΣΚΑΙ.

Εκείνος με τη μεριά του ευχαρίστησε την παρουσιάστρια για την ευκαιρία αυτή και τόνισε πως θα μαγειρεύει καθημερινά και όχι μόνο λίγες φορές την εβδομάδα, μιας και είχαν βγει σχετικά δημοσιεύματα που τον ήθελαν να βγαίνει στην εκπομπή 2-3 φορές.