"Την δουλειά την ξέρει..." - Οι ευχές της Ελένης Μενεγάκη για την πρεμιέρα της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΙ

Την σταμάτησε η κάμερα της και εκείνη μόνο που δεν γκάζωσε να φύγει

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

Πρεμιέρα στον ΣΚΑΙ έκανε η Φαίη Σκορδά, έχοντας μετακομίσει στο σταθμό του Φαλήρου μετά το διαζύγιο της από τον ΑΝΤ1. Η παρουσιάστρια αφού καλημέρισε τους τηλεθεατές της και καλωσόρισε τους συνεργάτες της νέους και παλιούς, ξεκίνησε να παίζει την θεματολογία της.

Ανάμεσα στα βίντεο που προβλήθηκαν, ήταν και οι ευχές της Ελένης Μενεγάκη για το νέο της τηλεοπτικό βήμα, μετά από 9 χρόνια στο κανάλι του Αμαρουσίου.

Οι ευχές της Μενεγάκη για την πρεμιέρα της Σκορδά

«Τα φιλιά μου στη Φαίη, δύναμη και χαμόγελα. Τη δουλειά την ξέρει, θα τα πάει περίφημα. Την αγάπη μου πραγματικά και καλή αρχή», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το εξώδικο λίγο πριν την πρεμιέρα

Λίγες ώρες πριν την μεγάλη στιγμή, ο ΣΚΑΙ φαίνεται πως έχει νέες δικαστικές περιπέτειες, μιας και στάλθηκε στην εκπομπή εξώδικο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γρηγόρη Μελά στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!», ο Πάνος Καλλίτσης έστειλε εξώδικο στον ΣΚΑΪ και στο «Πρωινό μας», καθώς δεν θέλει να αναφερθεί το όνομά του αλλά και να γίνει αναφορά στη δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του Έλενα Χριστοπούλου, η οποία θα βρίσκεται στο πάνελ.