«Αναστάτωσαν» το Instagram Τούνη και Αλεξάνδρου - Το καυτό φιλί λίγο πριν γίνουν γονείς

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Αναστάτωσαν» το Instagram Τούνη και Αλεξάνδρου - Το καυτό φιλί λίγο πριν γίνουν γονείς

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη διανύουν μία πολύ ευτυχισμένη περίοδο καθώς σε λίγο καιρό αναμένεται να κρατήσουν για πρώτη φορά στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδάκι, κάτι που περιμένουν και οι δύο πολύ (δείτε εδώ το βίντεο που ανέβασε η influncer με τη φουσκωμένη κοιλίτσα της).

Οι δυο τους είναι πολύ ερωτευμένοι και κάνουν σχέδια για το μέλλον τους. Σχέδια που αφορούν τόσο τον ερχομό του γιού τους, όσο και τον γάμο τους.

«Η εγκυμοσύνη είναι χαριτωμένη. Δεν έχουν αλλάξει και πολλά πράγματα, έχω ακόμα ανακατοσούρες και εμετούς. Πρήζω εδώ τον ήρωα όλη μέρα. Ο Δημήτρης είναι ο καλύτερος αλλά θα καταλάβει ότι είναι μπαμπάς όταν βγει το μωρό» δηλώνει η Ιωάννα Τούνη, με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να απαντά χαριτολογώντας: «Όταν χαλαρώνει το επαγγελματικό κομμάτι, ξυπνάνε οι ορμόνες και την πληρώνω εγώ».

«Με κοιλιά δεν παντρεύομαι με τίποτα, μετά τη γέννηση ο γάμος» ξεκαθάρισε η Ιωάννα Τούνη, ενώ για το ενδεχόμενο να κάνουν κάτι μαζί τηλεοπτικά η γνωστή influencer αναφέρει: «Έτσι κι αλλιώς με βλέπετε σπάνια στην τηλεόραση. Μάλλον ο Δημήτρης θα κάνει τηλεόραση κι εγώ με τον μπέμπη θα βλέπουμε και θα βαράμε παλαμάκια».

Το καυτό φιλί της Ιωάννας Τούνη στον Δημήτρη Αλεξάνδρου

Η Ιωάννα Τούνη καθ' όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης είναι εξαιρετικά ενεργή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έτσι πριν από λίγες ώρες, αποφάσισε να ανεβάσει ένα πολύ ιδιαίτερο βίντεο, στο οποίο βρίσκει τον αγαπημένο της και του δίνει ένα καυτό φιλί στο στόμα.

«Να σε φιλάω αντί να μου λείπεις...», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους η Ιωάννα Τούνη και όπως μπορείτε να φανταστείτε, τα σχόλια πήραν φωτιά!