«Πες γεια στη μαμά» - Το βίντεο της Ιωάννας Τούνη με την φουσκωμένη κοιλίτσα που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Περιμένει πως και πως να γεννήσει!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ιωάννα Τούνη
Instagram / Ιωάννα Τούνη

Η Ιωάννα Τούνη περνάει μία δύσκολη εγκυμοσύνη, όπως έχει εξηγήσει και η ίδια στο παρελθόν, καθώς έχει έντονα συμπτώματα και η κούραση είναι πολύ μεγάλη. Παρόλα αυτά, επειδή η μέρα που θα φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου είναι πιο κοντά, η ίδια φαίνεται πως έχει μπει σε ρυθμούς προετοιμασίας και προσπαθεί να τα έχει όλα έτοιμα πριν να είναι αργά (δείτε εδώ το παιδικό δωμάτιο στο σπίτι τους στην Αθήνα), ενώ και ο σύντροφός της δηλώνει πανέτοιμος να κρατήσει στην αγκαλιά του το παιδί του.

Μάλιστα, φαίνεται πως ακριβώς επειδή ο μπέμπης έχει μεγαλώσει αρκετά, τον αισθάνεται όλο και περισσότερο και της αρέσει να κάθεται και να του μιλάει. Το Σάββατο 3/12, λοιπόν, θέλησε να μοιραστεί ένα τρυφερό στιγμιότυπο με τους ακόλουθούς της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου εκείνη πείραζε την κοιλίτσα της και ο γιο της ανταποκρινόταν κλωτσώντας την.

Η ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη με την φουσκωμένη κοιλίτσα λίγο πριν γεννήσει

«Μικρούλη μου, πες γεια στη μαμά», φώναζε χαρακτηριστικά η διάσημη Influencer, η οποία φαίνεται πιο χαρούμενη και ενθουσιασμένη από ποτέ.

Τις προάλλες, μάλιστα, σε μία διαδικτυακή συζήτηση που άνοιξε μέσα από το προφίλ της, θέλησε να αποκαλύψει στους διαδικτυακούς της φίλους, που πρόκειται να γεννήσει μιας και εδώ και αρκετό καιρό εκείνη και ο αγαπημένος της μοιράζουν τη ζωή του ανάμεσα στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη!

«Με έχετε φάει. Μετά από πολύ διαπραγμάτευση με τον Δημήτρη θα γεννήσω Θεσσαλονίκη και μόλις μπορέσουμε να πάρουμε το μωράκι, νομίζω μετά από δέκα μέρες, θα κατέβουμε μαζί με τον Δημήτρη και τον μπεμπίνο Αθήνα», εξήγησε η ίδια, λύνοντας όλες τις απορίες που είχε μαζέψει το κοινό της.