Τόλμησε την αλλαγή και ''απογειώθηκε'' - Μια κούκλα η Μπόμπα με τον νέο της look

Λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
chrismbo - instagram
chrismbo - instagram

Η Χριστίνα Μπόμπα είναι μια γυναίκα πολυάσχολη, η οποία προσπαθεί να δείξει τον τρόπο ως νέα μανούλα, πως να είναι εκεί για τα παιδιά της χωρίς να παραμελεί τον εαυτό και τη ζωή, που είχε πριν από τις δίδυμες.

Τα σχόλια που δέχεται ωστόσο ποικίλουν, καθώς δεν ήταν λίγοι εκείνοι που την κατέκριναν για την επιθυμία της να δείχνει την θηλυκότητα της, προβάλλοντας το πρότυπο της σύγχρονης γυναίκας. Φυσικά μετά από εκείνο το ξέσπασμα η Χριστίνα δεν ήταν μόνη της, με τον αγαπημένο της Σάκη, να είναι ο πρώτος που την υπερασπίστηκε.

«Ήταν για την Χριστίνα, αλλά, ουσιαστικά, αφορούσε όλες τις γυναίκες του πλανήτη. Προφανώς, στη συγκεκριμένη περίπτωση, αυτές που γίνονται μαμάδες, ότι ο ρόλος της μαμάς δεν σημαίνει ότι σβήνει τον ρόλο της γυναίκας. Μπορείς να τα κάνεις όλα.

Γενικά, όλοι οι άνθρωποι, μαμάδες, άντρες, γυναίκες, παιδιά, όλοι θα κάνουν ότι θέλουν. Οποιαδήποτε φορά κάποιος ή κάποιοι προσπαθούν να βάλουν νόρμες και κανάλια άλλους ανθρώπους, είναι λάθος», είχε δηλώσει ο Σάκης Τανιμανίδης (δείτε εδώ πόσο πολύ έχουν μεγαλώσει οι δίδυμες, στολίζοντας το χριστουγεννιάτικο δέντρο).

Το ευχάριστο είναι, πως η Μπόμπα δε πτοείται αγαπάει τον εαυτό της και συνεχίζει με αυτοπεποίθηση να δείχνει κομμάτια από την καθημερινότητά της (δείτε εδώ πως έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης).

Έτσι λοιπόν, μέσα από ένα βίντεο που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο instagram είδαμε την απόλυτη αλλαγή, που έκανε στα μαλλιά της λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Το νέο look στα μαλλιά της Χριστίνας Μπόμπα