«Να βουτάμε λίγο τη γλώσσα στο μυαλό...» - Νέα κόντρα ανάμεσα σε Πιλίδη και Αφροδίτη Γραμμέλη

Το ξέσπασμα του Γιωρίκα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Γιώργος Πιλίδης είναι ένα πρόσωπο, το οποίο έχει τιμήσει τη χώρα μέσα από το έργο του στον αθλητισμό, ωστόσο κατάφερε να αποκτήσει περισσότερη δημοσιότητα μέσα από την απόφαση συμμετοχής του στο Survivor.

Η αγωνιστικότητα και η μαχητικότητα του στο ριάλιτι επιβίωσης είναι από όλους αδιαμφισβήτητη και φυσικά ο λόγος, που αποχώρησε δεν είχε να κάνει με την επιδόσεις του.

Από εκεί και στο εξής είδαμε τον Πιλίδη να κάνει έντονες δηλώσεις και να υπερασπίζεται τον εαυτό του σε όταν αισθάνθηκε αδικημένος.

Κάτι αντίστοιχο τον είδαμε να κάνει την Τρίτη 6/12 μέσα από ένα story στο λογαριασμό του στο instagram, με το οποίο ουσιαστικά απαντούσε στην κόντρα, που άνοιξε ανάμεσα στην Αφροδίτη Γραμμέλη και την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου (δείτε εδώ τι συνέβη ανάμεσά τους).

Ο Πιλίδης, λοιπόν θέλησε να απαντήσει στη δημοσιογράφο και στην τοποθέτηση της, από τη μεριά του ανθρώπου, που έχει πάρει μέρος σε ριάλιτι, δε θέλει ωστόσο να απασχολεί με αυτήν την ιδιότητα αλλά μέσω τόσων άλλων, που έχει προσφέρει ο συγκεκριμένος στον ελληνισμό από τις κατακτήσεις του στον αθλητισμό και στην πάλη.

Το ξέσπασμα του Γιώργου Πιλίδη απέναντι στην Αφροδίτη Γραμμέλη

«Πλέον με τα λεγόμενα κάποιων δεν είμαστε αθλητές, τραγουδιστές, ηθοποιοί κ.α. αλλά απανταχού παίκτες ριάλιτι και υποκουλτούρα… Νομίζω πως θα πρέπει να βουτάμε λίγο την γλώσσα μας στο μυαλό μας πριν κάνουμε κάποιες δηλώσεις με τις οποίες προσβάλλουμε με το έτσι θέλω ένα πολύ μεγάλο αριθμό ατόμων που μπήκαν σε κάποιο ριάλιτι για να βγάλουν το ψωμί τους… Με σεβασμό σε όλους», έγραψε ο Πιλίδης.

Πιλίδης ξέσπασμα