Χρειάστηκε σκάλα για το στολίσει - Πανύψηλο και εντυπωσιακό το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Χριστίνας Αλούπη

Από τα πιο ωραία δέντρα που είδαμε φέτος

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Instagram - Χριστίνα Αλούπη
Instagram - Χριστίνα Αλούπη

Τα Χριστούγεννα βρίσκονται προ των πυλών και έτσι ένας ένας οι celebrities έχουν αρχίσει να μπαίνουν σε γιορτινό κλίμα. Σειρά αυτή τη φορά είχε η Χριστίνα Αλούπη, η οποία στόλισε ένα δέντρο - υπερπαραγωγή στο υπέροχο σαλόνι της.

Η ίδια, πριν από λίγο καιρό αποφάσισε να αφήσει τις ΗΠΑ και να επιστρέψει μόνιμα μαζί με την οικογένειά της στην Ελλάδα.

«Στην αρχή έλεγα θα γυρίσω. Πήγα για δύο χρόνια και έγιναν κοντά 13. Βρήκα κάποιες ευκαιρίες. Βρήκα μάνατζερ. Έβγαλα visa εργασίας. Κάθε χρόνο έλεγα ας μείνω έναν χρόνο ακόμα να το παλέψω λίγο ακόμα” σημείωσε η Χριστίνα Αλούπη και πρόσθεσε: "Πρέπει να έχεις χρήματα στην άκρη. Δεν γίνεται να πας άφραγκος [...].

Τα δύο πρώτα χρόνια ήταν τα χρόνια της κατάθλιψης. Ήταν ζόρικα. Δεν θα υπάρξει ποτέ το σωστό timing. Αν περιμέναμε πότε όλες οι συνθήκες θα ήταν ιδανικές για να ξεκινήσουμε κάτι καινούργιο, δεν θα το κάνουμε ποτέ. Είπα τώρα είναι η ώρα για να γυρίσω», εξομολογήθηκε πριν από λίγο καιρό για την επιστροφή της στην Ελλάδα (δείτε εδώ τη συγκλονιστική εξομολόγηση για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε στην Αμερική).

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Χριστίνας Αλούπη

Έχοντας γυρίσει λοιπόν στην πατρίδα της, η Χριστίνα Αλούπη αποφάσισε να στολίσει το σπίτι της ενόψει των γιορτών. Έτσι επέλεξε ένα πανύψηλο χριστουγεννιάτικο δέντρο το οποίο τοποθέτησε στο σαλόνι της και το έντυσε σε μπορντό και καφέ αποχρώσεις με πολλά στολίδια και ακόμη περισσότερα φωτάκια.

Η ίδια αποφάσισε να μοιραστεί μία φωτογραφία του δέντρου της με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και όπως μπορείτε να φανταστείτε, τα likes και τα σχόλια έπεσαν «βροχή».

«Ω έλατο ω έλατο, μ’αρέσεις πως μ’αρέσεις», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Χριστίνα Αλούπη, η οποία πόζαρε πάνω στη σκάλα, την ώρα που τοποθετούσε το αστέρι στο πανύψηλο δέντρο της.

Χριστίνα Αλούπη χριστουγεννιάτικο δέντρο