Μελαχρινός με διαπεραστικό βλέμμα - Αυτός είναι ο κούκλος αδερφός της Νικολέττας Ράλλη

Δεν μοιάζουν και τόσο πολύ

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μελαχρινός με διαπεραστικό βλέμμα - Αυτός είναι ο κούκλος αδερφός της Νικολέττας Ράλλη

Η χθεσινή γιορτή (6/12) ήταν πολύ ιδιαίτερη για πολλές οικογένειες, ενώ ανάμεσά τους ήταν και αυτή της Νικολέττας Ράλλη, η οποία πέρα από τον εαυτό της, γιόρτασε και τον αγαπημένο της αδερφό, Νίκο.

«Ο μπαμπάς μου νόμιζε οτι δεν θα κάνουν με την μαμά μου γιο και έτσι πήρα εγώ το όνομα του παππού Νικόλα. Μετά από 5 χρόνια όμως, ήρθε και ο γιος και υπό δημοκρατικές διαδικασίες ονομάστηκε και αυτός Νίκος», είχε αποκαλύψει η ίδια πριν από λίγο καιρό για την συνωνυμία που έχει με τον αδερφό της.

Οι δυο τους είναι πολύ δεμένοι, ωστόσο η αγαπημένη παρουσιάστρια (δείτε εδώ τι αποκάλυψε για την τελευταία εκπομπή που παρουσίαζε), πολύ σπάνια μοιράζεται κοινές τους φωτογραφίες στα social media, ενώ πρόσφατα, η Νικολέττα Ράλλη θέλησε να ευχηθεί με μία πολύ ξεχωριστή φωτογραφία στον αγαπημένο της (δείτε εδώ την ανάρτηση στην οποία κρατάει στην αγκαλιά την κόρης τους).

Ο κούκλος αδερφός της Νικολέττας Ράλλη

Αυτή τη φορά ωστόσο, η Νικολέττα Ράλλη αποφάσισε να ευχηθεί στον αγαπημένο της αδερφό με μία σειρά από φωτογραφίες που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Οι φωτογραφίες αυτές, ήταν από ένα ταξίδι που είχαν πραγματοποιήσει μαζί πριν από λίγο καιρό. Όπως θα δείτε στα στιγμιότυπα που μοιράστηκε η αγαπημένη παρουσιάστρια, ο αδερφός της είναι ένας κούκλος, μελαχρινός με καταγάλανα μάτια και η αλήθεια είναι πως δεν μοιάζουν και τόσο πολύ.

«Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν! Χρόνια πολλά και στον μικρό μας αδερφό», έγραψε χαρακτηριστικά κάτω από τις φωτογραφίες που ανέβασε η Νικολέττα Ράλλη και όπως μπορείτε να φανταστείτε, για ακόμη μία φορά τα likes και τα σχόλια, έπεσαν «βροχή», ενώ δεν ήταν λίγοι αυτοί που τόνισαν πόσο γοητευτικός είναι ο αδερφός της παρουσιάστριας.

Νικολέττα Ράλλη αδερφός
Νικολέττα Ράλλη Νίκος Ράλλης