«Μου είχε πει ότι το παιδί...» - Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή για την κόρη της Βάνας Μπάρμπα

Η συνάντηση που είχαν στην Πάρο και τα λόγια της ηθοποιού για την Φαίδρα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Μου είχε πει ότι το παιδί...» - Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή για την κόρη της Βάνας Μπάρμπα

Με αφορμή τη συνέντευξη που παραχώρησε η κόρη της Βάνας Μπάρμπα (δείτε εδώ τι εξομολογήθηκε για τη μητέρα της), η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποφάσισε να αποκαλύψει στον αέρα του Happy Day τι είχε συμβεί όταν μία φορά είχε συναντήσει την γνωστή ηθοποιό με το παιδί της.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια εξήγησε πως είχε δει τη Βάνα Μπάρμπα με την κόρη της στην Πάρο και τότε, η ηθοποιός της είχε αποκαλύψει πως η κόρη της έχει έρθει διακοπές με παρέα και έχει επιλέξει να της δώσει τον χώρο της.

Μάλιστα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να δώσει τα εύσημά της στην Βάνα Μπάρμπα για τον τρόπο που έχει μεγαλώσει την κόρη της, ενώ και οι συνεργάτες της, συμφώνησαν πως και μόνο από τον τρόπο που μιλάει η Φαίδρα Μπάρμπα, φαίνεται πως πρόκειται για ένα παιδί με ποιόν και σοβαρό χαρακτήρα, ενώ αναφέρθηκαν και στο γεγονός ότι η μητέρα της τη στηρίζει σε όλες τις αποφάσεις της, είτε αυτές έχουν να κάνουν με τις σπουδές της, είτε με την καριέρα της στον χώρο του μόντελινγκ, την οποία προς το παρόν έχει αφήσει στην άκρη.

Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τη Βάνα Μπάρμπα και την κόρη της

«Την Φαίδρα, την είχα συναντήσει στην Πάρο με τη μαμά της. Η Βάνα μου λέει, έχει έρθει με παρέα διακοπές, εγώ μένω σε ένα φίλο, έχω εικόνα για το τι κάνει. Ρε Βάνα της λέω πολύ προχωρημένη είσαι, στα 15 πάει μόνη της διακοπές; Όχι μου λέει είμαστε και μαζί και με τους φίλους αλλά καλύτερα το παιδί σου να το έχεις από κοντά, να μην το πνίγεις. Είναι κοντά στη διαπαιδαγώγησή της με έναν δικό της τρόπο και έχει κάνει πολύ καλή δουλειά. Είναι ένα κορίτσι σκεπτόμενο, με ευχέρεια λόγου. Μπράβο».