«Άν ισχύουν αυτά που είπε η Εβελίνα Παπούλια είναι...» - Οι "αιχμηρές" δηλώσεις του Γιάννη Ζουγανέλη κατά του Πέτρου Φιλιππίδη

«Η Ελλάδα δεν είναι αυτά τα πράγματα, δεν είναι ούτε οι παιδεραστές, ούτε οι επιδειξίες, ούτε οι βιαστές»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Άν ισχύουν αυτά που είπε η Εβελίνα Παπούλια είναι...» - Οι

Το πρωί της Τρίτης (06/12) προβλήθηκαν οι δηλώσεις του Γιάννη Ζουγανέλη στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, «Πρωινό». Ο ηθοποιός που πρόσφατα είχε πει ότι του είχε γίνει πρόταση να πάει στην Ταϊλάνδη για να βρεθεί σεξουαλικά με ανήλικα παιδιά (δείτε εδώ πως απάντησε) μίλησε με αφορμή την κατάθεση της Εβελίνας Παπούλια στην δίκη Φιλιππίδη.

Να υπενθυμίσουμε ότι την Δευτέρα (5/12) πραγματοποιήθηκε η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, με την Εβελίνα Παπούλια να δίνει το παρών στο δικαστήριο προκειμένου να κατέθετε για την πολύκροτη υπόθεση. Επιπλέον, η ηθοποιός είχε βρεθεί και πάλι πριν από μερικές μέρες στο δικαστήριο και είχε δείξει ενεργά την υποστήριξή της στις καταγγέλλουσες (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες).

Η ηθοποιός όλο αυτόν τον καιρό είχε επιλέξει να κρατήσει σιγή σχετικά με την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη, και μάλιστα, μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες είχε ζητήσει από τους δημοσιογράφους να μη τη ρωτήσουν περισσότερες λεπτομέρειες μιας και ό, τι έχει να πει θα το πει στο δικαστήριο.

Μάλιστα, πριν από την Εβελίνα Παπούλια, στη δίκη του Πέτρου Φιλππίδη, κατέθεσε και η Λένα Δροσάκη, με την οποία μάλιστα δημιουργήθηκε ένα επεισόδιο μέσα στο δικαστήριο (δείτε εδώ τι συνέβη) καθώς και η Κάτια Δανδουλάκη, η οποία «έκαψε» τον ηθοποιό με τα λεγόμενά της (δείτε εδώ την σοκαριστική της κατάθεση).

Οι συγκλονιστικές δηλώσεις του Γιάννη Ζουγανέλη

Ο Γιάννης Ζουγανέλης έκανε δηλώσεις στον τηλεοπτικό φακό του «Πρωινό» στην συχνότητα του ΑΝΤ1 και μίλησε "έξω από τα δόντια" για την δίκη Φιλιππίδη, μετά τις σοκαριστικές δηλώσεις της Εβελίνας Παπούλια στο δικαστήριο, (δείτε εδώ τι κατέθεσε).

Ο ίδιος, απάντησε στους δημοσιογράφους με ένας τρόπο, φανερά απογοητευμένος από τα όσα ειπώθηκαν, λέγοντας χαρακτηστικά: «Αν ισχύει είναι αίσχος. Αίσχος! Τι άλλο να πει κανείς; Είναι ντροπή. Κατάπτυστο!»

Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός είπε:

«Αν ισχύει είναι αίσχος. Αίσχος! Τι άλλο να πει κανείς; Είναι ντροπή. Κατάπτυστο! Αλλά να σας πω κάτι; Η Ελλάδα δεν είναι αυτά τα πράγματα, δεν είναι ούτε οι παιδεραστές, ούτε οι επιδειξίες, ούτε οι βιαστές. Αφορά και τον χώρο μας, ακόμα πιο μικρή ποσόστωση από τον υπόλοιπο κόσμο. Γίνεται χαμός τον τελευταίο καιρό».

«Όσο προβάλλονται αυτά… Μια φορά ήμουν στο σπίτι, είχα ανοιχτές τις τηλεοράσεις και τρόμαξα», κατέληξε ο Γιάννης Ζουγανέλης.