«Έχω γνωστούς μου που μου λένε πάμε Ταϊλάνδη για να έρθουμε σε σεξουαλική επαφή με παιδιά» - Σοκαριστική δήλωση πασίγνωστου Έλληνα ηθοποιού

Σοκ και δέος!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Με αφορμή την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό, (δείτε εδώ τις τελευταίες εξελίξεις) ο πασίγνωστος και πολύ αγαπητός Έλληνας ηθοποιός, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Status» και στον Κωνσταντίνο Καμέα στο κυπριακό Astra Τv έκανε κάποιες σοκαριστικές αποκαλύψεις αναφέροντας χαρακτηριστικά πως γνωρίζει άτομα που φεύγουν από Ελλάδα και κατευθύνονται προς Ταϊλάνδη για να έρθουν σε σεξουαλική επαφή με παιδιά.

Το απόσπασμα της συνέντευξης έπαιξε το πρωί της Δευτέρας 14/11 στον αέρα του Super Κατερίνα, με την παρουσιάστρια και την ομάδα της να μένουν άναυδοι.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Ζουγανέλη

Ο λόγος για τον Γιάννη Ζουγανέλη.

Γιάννης Ζουγανέλης

«Πολλοί γνωστοί μου πηγαίνουν στην Ταϊλάνδη γιατί μπορούν να κάνουν σεξ με παιδιά. Μη σε εκπλήσσει καθόλου. Απλώς κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας. Υπάρχουν πάρα πολλοί στον κόσμο μας που πάνε στην Ταϊλάνδη να κάνουν σχέσεις με παιδιά. Βέβαια έχουν έρθει και με το έχουν πει. Τους λέω δεν ντρέπεστε; Αλλά πάνε, μη πέφτεις από τα σύννεφα. Με ενοχλεί ο τρόπος που δημοσιεύεται το κακό! Η αναδημοσίευση της βίας φέρνει περισσότερη βία», είπε ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Τι να κάνετε αν γνωρίζετε πως κάποιο ενήλικο ή ανήλικο άτομο κακοποιείται

Μπορείτε επώνυμα ή και ανώνυμα στο Κέντρο της Άμεσης Δράσης (100) να το καταγγείλετε ή να ενημερώσετε άμεσα το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα ή τις εισαγγελικές αρχές ή να τηλεφωνήσετε στην 24ωρη τηλεφωνική γραμμή του Εθνικού Κέντρου Κοινωνικής Αλληλεγγύης(197)