Εκτός Πρωινού ΑΝΤ1 η Φωτεινή Πετρογιάννη - Το ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιάγκας

Τι συμβαίνει

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Εκτός Πρωινού ΑΝΤ1 η Φωτεινή Πετρογιάννη - Το ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιάγκας

Με μια ηχηρή απώλεια ξεκίνησε το Πρωινό του ΑΝΤ1 (δείτε τι συμβαίνει με την τηλεθέαση του) σήμερα 7/12, αφού η Φωτεινή Πετρογιάννη λείπει από το πλατό της εκπομπής. Μάλιστα, αναφορά στην απουσία της έκανε και ο Γιώργος Λιάγκα στην έναρξη, έχοντας στο πλευρό του τον αντικαταστάτη της.

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος λείπει όχι για λόγους υγείας αλλά για κάποια προσωπική εκρρεμότητα, την οποία θα την κρατήσει εκτός εκπομπής.

«Καλημέρα κύριοι συνάδελφοι. Η Φωυτεινή λείπει δεν είναι κάτι σημαντικό, δεν έχει κάτι ίδια. Κάτι έχει τύχει που πρέπει να λείψει σήμερα, αύριο θα είναι μαζί μας», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

O αντικαταστάτης της Πετρογιάννη στο Πρωινό

Εκτός Πρωινού ΑΝΤ1 Φωτεινή Πετρογιάννη

Ποια είναι η Φωτεινή Πετρογιάννη: Από που ξεκίνησε στον ALPHA, η ηλικία και η καταγωγή της

Είναι το δεξί χέρι του Γιώργου Λιάγκα πλέον στην εκπομπή Πρωινό του ΑΝΤ1 και φέτος έχει αποθεωθεί από το τηλεοπτικό κοινό για το ήθος, την ποιότητα και τον χειρισμό της στα θέματα που παρουσιάζονται στην εκπομπή. Τι ξέρουμε όμως για την ζωή της Φωτεινής Πετρογιάννη;

Η Φωτεινή Πετρογιάννη γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στον Πειραιά. Είναι 37 ετών και σπούδασε δημοσιογραφία ενώ από το 2004 εργάζεται ως δημοσιογράφος.

Ξεκινώντας από την εκπομπή του Alpha "Talk Show", με τον Μανόλη Καψή, αλλά και το ραδιόφωνο του Alpha, βρέθηκε στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου "Αποδείξεις", δουλεύοντας ως ρεπόρτερ. Από το 2008 μέχρι το 2015, εργάστηκε στον τηλεοπτικό σταθμό Channel 9, παρουσιάζοντας το δελτίο ειδήσεων αλλά και διάφορες ενημερωτικές εκπομπές.

Παράλληλα, ασχολήθηκε με την αθλητική δημοσιογραφία, παρουσιάζοντας τόσο ραδιοφωνική εκπομπή στο Novasport fm 94,6, όσο και αθλητική εκπομπή στο site του σταθμού.

Ο σύντροφός της

Η Φωτεινή είναι ερωτευμένη και μάλιστα πολύ, ενώ πρόσφατα ανέβασε και ένα Tik Tok στο οποίο φαίνεται και ο σύντροφός της.

«Είμαι σε μια σχέση που με βοηθάει να ισορροπώ. Επειδή είμαι εργασιομανής και βάζω τη δουλειά πάνω απ’ όλα, έχω την τάση να βγάζω όλη μου την ένταση στα προσωπικά μου. Η σχέση μου είναι λίγο σαν σάκος του μποξ. Το καλό όμως είναι ότι με έχει καταλάβει και το αποδέχεται, γιατί υπάρχει αγάπη», είχε δηλώσει.

Το όνομά του είναι Μιχαήλ Ρουμπής. Είναι γνωστός σκηνοθέτης, 36 ετών και έχει μια κόρη από την προηγούμενη σχέση του. Η κόρη του Μιχαήλ σίγουρα θα δίνει έξτρα χαρά στην παρουσιάστρια, καθώς η ίδια έχει παραδεχτεί ότι τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει , μπορεί να την εμποδίσουν από το να γίνει μητέρα. (Δείτε εδώ το πρόβλημα υγείας της Φωτεινής Πετρογιάννη)