Αλέξανδρος Μπουρδούμης - Λένα Δροσάκη: Μαζί στο "σανίδι" για πρώτη φορά

Δείτε εδώ φωτογραφίες

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(instagram / abourdoumis)
(instagram / abourdoumis)

Το βράδυ της Δευτέρας (5/12) με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η θεατρική παράσταση «Ρhotograph 51» στο Υπόγειο Θέατρο Τέχνης. Στην θεατρική αυτή παράσταση, είδαμε την Λένα Δροσάκη να πρωταγωνιστεί και να βρίσκεται στο πλάϊ της, ο σύντροφος της, Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Παρά τα όσα συμβαίνουν αυτές τις μέρες με την δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη και τις καταγγελίες για βιασμούς και κακοποιήσεις, καθώς είδαμε και την Λένα Δροσάκη να καταθέτει (δείτε εδώ την κατάθεση της) το αγαπημένο ζευγάρι τόλμησε και έδειξαν πως έχουν δύναμη και πρωταγωνίστησαν στην θεατρική παράσταση.

Φωτογραφίες από την θεατρική παράσταση της Λένας Δροσάκη και του Αλέξανδρου Μπουρδούμη

Το πολυβραβευμένο έργο της Anna Ziegler, μετά τη θριαμβευτική του πορεία στο West End του Λονδίνου ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα να μας αφηγηθεί την αληθινή ιστορία της Ρόζαλιντ Φράνκλιν, της ερευνήτριας που τον Μάιο του 1952 κατάφερε πρώτη να αποτυπώσει σε μία φωτογραφία το ανθρώπινο DNA, ανοίγοντας τοn δρόμο στις εντυπωσιακές ιατρικές ανακαλύψεις, φάρμακα, θεραπείες και εμβόλια, που έχουν γίνει σήμερα κομμάτι της καθημερινότητάς μας.

Στην παράσταση είδαμε για πρώτη φορά μαζί τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη και τη σύζυγο του, Λένα Δροσάκη, οι οποίοι θα πλαισιώνονται και από τρεις ακόμα ταλαντούχους ηθοποιούς, τον Δημήτρη Πασσά, τον Δημήτρη Μαγγίνα και τον Μάνο Στεφανάκη.

Στιγμές από την Θεατρική παράσταση
NDPPHOTO / ΕΛΛΗ ΠΟΥΠΟΥΛΙΔΟΥ

Οι δύο ηθοποιοί ανέβηκαν μαζί στη σκηνή και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στην πρώτη τους συνεργασία ενώ καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό για την ερμηνεία τους.

Η θεατρική παράσταση
NDPPHOTO / ΕΛΛΗ ΠΟΥΠΟΥΛΙΔΟΥ

Να υπενθυμίσουμε την αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή Πρωινό μας στον ΣΚΑΙ, που παραχώρησε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, μιλώντας για την σύζυγό του Λένα Δροσάκη και τον δύσκολο αγώνα που δίνει μετά την καταγγελία της κατά του Πέτρου Φιλιππίδη.

Στο δικαστήριο που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες η κα Δροσάκη κατέθεσε με έντονη συναισθηματική φόρτιση και ξεσπώντας πολλές φορές σε λυγμούς στους δικαστές όλα όσα είχαν σημειωθεί ανάμεσα τους, με αποτέλεσμα να φέρουν την απομάκρυνση του κατηγορούμενου από την θεατρική παράσταση που συμμετείχαν και οι δυο, έπειτα από απόφαση της Κάτιας Δανδουλάκη (η κατάθεση της αναλυτικά). Επίσης, η ηθοποιός τον έχει καταγγείλει για ακόμη ένα περιστατικό όταν εκείνη είχε πάει στα γυρίσματα του Λάκη Γλυκούλη.

«Είχαν συμβεί τα γεγονότα. Εμείς στον χώρο, ξέραμε ότι είχε γίνει το περιστατικό. Όχι το περιστατικό όπως μου το περιέγραψε μετά η Λένα όταν την γνώρισα. Την Λένα την γνώρισα ουσιαστικά 3 μήνες μετά το περιστατικό. Είχαμε μάθει όπως όλοι εκείνη την περίοδο ότι αποχώρησε ο Πέτρος Φιλιππίδης από την παράσταση, δεν είχαμε μάθει περισσότερα πράγματα, ούτε είχε βγει κάτι προς τα έξω», είπε αρχικά ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Όσον αφορά την αντίδραση του όταν το έμαθε, εξομολογήθηκε: «Ήταν δύσκολο. Ήταν μια περιγραφή που έβλεπες τον άνθρωπο σου... αν και ήμασταν πολύ λίγο χρονικό διάστημα μαζί, να έρχεται σε μια πολύ δύσκολη θέση ψυχολογικά, να καταρρέει και να σου περιγράφει ένα πολύ δύσκολο γεγονός. Οπότε το μόνο που μπορούσες να κάνεις είναι να είσαι δίπλα του και να τον στηρίξεις τίποτα άλλο», αποκάλυψε για πρώτη φορά.