«Στην Τουρκία είχε κυκλοφορήσει με εμένα...» - Απίστευτη αποκάλυψη από τη Ζωζώ Σαπουντζάκη

«Πληρώθηκα καλά...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη έχει καταφέρει να διαγράψει μία εξαιρετική πορεία όλα αυτά τα χρόνια στο θέατρο και τον κινηματογράφο, ενώ η αλήθεια είναι πως ακόμα και σήμερα εξακολουθεί να έχει μία εντυπωσιακή εμφάνιση που βάζει κάτω, πολύ νεότερες γυναίκες (δείτε εδώ τι διατροφή ακολουθεί για να μένει στα κιλά της).

«Θα ήθελα να είμαι κριτής στο GNTM, νομίζω ότι θα ήμουν σωστή. Η ομορφιά δεν έχει ηλικία. Δεν μου αρέσουν οι γυναίκες που έχουν “πειραχτεί”. Εγώ δεν έχω πειράξει τίποτα πάνω μου», είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Η ίδια παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις εκδηλώσεις θαυμασμού που είχε στο απόγειο της καριέρας της καθώς και σε μία ιδιαίτερη διαφήμιση που είχε κάνει πριν από αρκετά χρόνια στην Τουρκία.

H αποκάλυψη της Ζωζώς Σαπουντζάκη για τη διαφήμιση που έκανε στην Τουρκία

Συγκεκριμένα, όπως εξήγησε η Ζωζώ Σαπουντζάκη, είχε γίνει το κεντρικό πρόσωπα για κάτι τούρκικα σοκολατάκια, τόνισε πως γιατη συγκεκριμένη δουλειά, είχε πάρει πολύ καλά λεφτά.

«Με έβαζαν μέσα στις σοκολάτες και πληρώθηκα καλά γι' αυτό. Δεν με κυνήγησαν οι ωραίοι του σινεμά. Η μάνα μου πάντα μου έλεγε, μακριά από τους θεατρίνους. Είχα πάντα ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού. Ήταν βράδυ και με πήρε κάποιος τηλέφωνο για δουλειά. Όταν συναντηθήκαμε, και αφού μου έδωσε την προκαταβολή, πήρε μία φωτογραφία μου και έκανε τον σταυρό του», αποκάλυψε μεταξύ άλλων η Ζωζώ Σαπουντζάκη.