Παραμένει κορμάρα στα 89 της - Τι τρώει μέσα στην ημέρα η Ζωζώ Σαπουντζάκη και μένει σταθερή στα κιλά της

Όλα όσα αποκάλυψε η ίδια

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη παραχώρησε συνέντευξη στη κάμερα της εκπομπής «Happy Day» όπου προβλήθηκε το πρωί της Πέμπτης (8/9). Συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός η οποία έχει αφήσει το δικό της στίγμα στον χώρο της υποκριτικής αναφέρθηκε για όλους και για όλα ενώ από την άλλη αποκάλυψε τα "μυστικά" ομορφιά της.

Τα μυστικά ομορφιά της Ζωζώς Σαπουντζάκη

«Όταν ξυπνώ το μόνο πράγμα που κάνω είναι να χτενίσω τα μαλλιά μου. Ρίχνω λίγο νεράκι στο πρόσωπό μου, δεν κάνω τίποτα, δεν έχω κάνει τίποτα. Κοιτάζω μόνο να φοράω μια καλή κρέμα προσώπου».

Όσο αναφορά για τα μυστικά προσώπου η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Κανένα αυγουλάκι βάζω στο πρόσωπό μου καμία φορά καθώς το αφήνω ένα τεταρτάκι ή βάζω παγάκια πριν μακιγιαριστώ». Μάλιστα, τόνισε πως ένα ακόμη μυστικό είναι και ο ύπνος καθώς κοιμάται συνήθως 8 ολόκληρες ώρες.

Όσο για τα μάτια της βάζει λίγο χαμομήλι (δείτε εδώ σε τί βοηθάει). Από την άλλη δεν δίστασε να αναφέρει χαρακτηριστικά πως: «Λούζομαι κάθε 8 μέρες και 1 φορά στους 3 μήνες βάζω λάδι φαγητού στα μαλλιά μου».

Η διατροφή που ακολουθεί η Ζωζώ Σαπουντζάκη για να διατηρείται σε φόρμα

Η Ζωζώ Σαπουτνζάκη σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Happy Day» πέρα από τα μυστικά ομορφιά της δεν δίστασε να αποκαλύψει και την διατροφή που ακολουθεί καθώς στα 89 της χρόνια παραμένει άκρως εντυπωσιακή.

Πρωινό

1 με δυο φρυγανιές με μέλι

1 πορτοκαλάδα

1 καφέ

Μεσημεριανό

«Το μεσημέρι δεν τρώω και το ξεχνάω. Καμιά φορά που το θυμάμαι μπορεί να πονάει το στομάχι μου και να φάω τυράκι με μια φρυγανιά.»

Βραδινό

«Το βράδυ συνήθως μπορεί να είμαι καλεσμένη οπότε θα πάω να φάω»