Μελαχρινή με θανατηφόρο κορμί - Η εντυπωσιακή παίκτρια που πέρασε τα ιατρικά τεστ για το Survivor All Star

Θα αναστατώσει τις παραλίες του Αγίου Δομίνικου

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μελαχρινή με θανατηφόρο κορμί - Η εντυπωσιακή παίκτρια που πέρασε τα ιατρικά τεστ για το Survivor All Star

O νέος κύκλος του Survivor που θα έχει μάλιστα τη μορφή All Star βρίσκεται μία ανάσα μακριά μας (δείτε εδώ πότε θα κάνει τελικά πρεμιέρα) και έτσι η αγωνία για τους παίκτες που θα δώσουν τελικά το παρών στον Άγιο Δομίνικο.

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί έχει επενδύσει πολλά στο ριάλιτι επιβίωσης και έτσι προσπαθεί να κρατήσει το «ρόστερ» του ως επτασφράγιστο μυστικό μέχρι να ξεκινήσει και επίσημα το Survivor.

Οι παίκτες συνεχίζουν τα εργομετρικά τεστ (δείτε εδώ ποιος κόπηκε) και τις εξετάσεις, ενώ ολοένα και περισσότερα στοιχεία για το ποιοι θα στελεχώσουν τις ομάδες, έρχονται στο φως (δείτε εδώ τι θα γίνει με τα συμβόλαια των 28 παικτών).

Αναστάτωση με τους παίκτες του Survivor All Star

Η κάμερα της εκπομπής Πρωινό Μας βρέθηκε έξω από το νοσοκομείο όπου πραγματοποιούνται τα τεστ των παικτών και μεταξύ των γνωστών, δηλαδή της Βρισηίδας Ανδριώτου και του Σπύρου Μαρτίκα καθώς και του Περικλή Κονδυλάτου, εντοπίστηκε και ένα πρόσωπο για το οποίο δεν έχει γίνει καθόλου λόγος όλο αυτόν τον καιρό.

Ο λόγος για την Ροδάνθη Καπαρού, την εντυπωσιακή γυμνάστρια που είχαμε γνωρίσει μέσα από τον δεύτερο κύκλο του παιχνιδιού.

Η Ροδάνθη κατάγεται από το Ηράκλειο Κρήτης και μένει στο Μαρκόπουλο. Σπουδάζει Γυμναστική Ακαδημία Αθηνών και ασχολείται και με τη ρυθμική γυμναστική, ενώ πλέον είναι και η ίδια προπονήτρια. Επίσης κάτι που της αρέσει είναι ο χορός και οι βόλτες.

«Αποφάσισα να πάω στο Survivor γιατί είναι εμπειρίες τις οποίες έχουνε την ευκαιρία να αποκομίσουνε πολλή λίγοι άνθρωποι στη ζωή τους και πιστεύω ότι θα με βοηθήσει να ανακαλύψω τον εαυτό μου και το ποια πραγματικά είμαι», είχε πει η ίδια όταν είχε μπει στο παιχνίδι.