Ανατροπή: Πολυσυζητημένος παίκτης κόπηκε από τα εργομετρικά τεστ του Survivor All Star - Μένει εκτός

Σίγουρα το κοινό ανυπομονούσε να τον δει αλλά τελικά δεν θα ταξιδέψει για Άγιο Δομίνικο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ανατροπή: Πολυσυζητημένος παίκτης κόπηκε από τα εργομετρικά τεστ του Survivor All Star - Μένει εκτός

Η αντίστροφη μέτρηση για την μεγάλη πρεμιέρα του Survivor All Star έχει ξεκινήσει (δείτε εδώ την ημερομηνία) για αυτό και μέρα με τη μέρα γίνονται γνωστά τα πρόσωπα που θα ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο αλλά και εκείνα που τελικά δεν θα συμμετέχουν, είτε από απόφαση της παραγωγής, είτε δικής τους.

Τα πάνω κάτω με τους παίκτες του Survivor All Star

Οι κοπέλες που θα ζήσουν ξανά την μοναδική αυτή εμπειρία είναι:

Δείτε εδώ και τους άντρες.

Ωστόσο, το πρωί της Παρασκευής έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή Happy Day του ALPHA πως ένας αγαπημένος παίκτης κόπηκε στα εργομετρικά τεστ με αποτέλεσμα να μην συμμετέχει στο Survivor All Star.

Ο ίδιος μίλησε στις τηλεοπτικές εκπομπές, ευχήθηκε φυσικά καλή επιτυχία στους υπόλοιπους συμμετέχοντες ενώ ανέφερε πως στεναχωριέται που τόσος κόσμος του στέλνει μηνύματα για το πόσο πολύ θέλει να τον δει ξανά στους στίβους μάχης, ωστόσο εκείνος προτιμά να κάνει άλλα πράγματα στην ελληνική τηλεόραση.

Ο λόγος για τον Γιάννη Σπαλιάρα, ο οποίος μπορεί να μην είχε φοβερές αγωνιστικές ικανότητες, ωστόσο αγαπήθηκε πολύ από το τηλεοπτικό κοινό για την προσωπικότητά του.

«Δεν πέρασα εργομετρικά τεστ για το Survivor. Να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά, να το απολαύσουν, να γυρίσουν όλοι υγιείς. Όπως καταλάβατε δεν θα είμαι. το έχω αποφασίσει μέσα μου, δε νομίζω να αλλάξει κάτι. Το έχω πει στην παραγωγή. Με τιμά η πρότασή τους και αισθάνομαι λίγο άβολα με τον κόσμο που θέλει να με δει, γιατί έχω δεχτεί πολλά μηνύματα και είναι πολύ όμορφο ο κόσμος να θέλει να σε δει, αλλά μέσα μου αισθάνομαι ότι θέλω να κάνω άλλα πράγματα στην ελληνική τηλεόραση», είπε χαρακτηριστικά το μοντέλο και ηθοποιός.