Τίνα Μεσσαροπούλου: Στόλισε και το σπίτι της μοιάζει με grande παλάτι

Όσα ανάρτησε στο instagram

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(Instagram / tinamess)
(Instagram / tinamess)

Η Τίνα Μεσσαροπούλου που την απολαμβάνουμε καθημερινά στο Happy Day, παρέα με την Σταματίνα Τσιμτσιλή, στόλισε το σπίτι της και το μετέτρεψε σε παλάτι. Όλο το σπίτι της τηλεκριτικού - που πρόσφατα ανακοίνωσε τιο φύλο του τρίτου της παιδιού( δείτε εδώ τι είναι) - είναι γεμάτο με στολίδια και υπέρλαμπρα λαμπάκια, που δημιουργούν μια grande διάθεση στον χώρο.

Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της Τίνας Μεσσαροπούλου

Ένα super grande δέντρο στόλισε στο σπίτι της η Τίνα Μεσσαροπούλου, το οποίο έχει full ιδιαίτερη κορυφή. Η τηλεκριτικός, ανέβασε σχετικές φωτογραφίες στο Instagram και φυσικά εντυπωσίασε.

Τα τελευταία χρόνια έχει επικρατήσει η μονοχρωμία στα χριστουγεννιάτικα δέντρα της Τίνας Μεσσαροπούλου στο σπίτι της και φέτος ακολούθησε την τάση. Η ίδια στόλισε ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό δέντρο, με στολίδια σε αποχρώσεις λευκού και ασημί και ολοκλήρωσε το δέντρο της με μια πολύ ιδιαίτερη κορυφή σε στιλ κορδέλας. Στις εικόνες που είδαμε στο Instagram, εντοπίσαμε ότι η Τίνα Μεσσαροπούλου έχει κλασικό στιλ διακόσμησης στον προσωπικό της χώρο, με την εντυπωσιακή κουρτίνα και το χαλί σε διαχρονικό μοτίβο.


Πριν από μερικούς μήνες η Τίνα Μεσσαροπούλου είχε επέτειο με τον σύζυγο της και ανάρτησε μια πολύ ρομαντική και νοσταλγική φωτογραφία, που δείχνει τον έρωτα που του έχει ακόμη, όσα χρόνια και να περάσουν.

Δημοσίευσε λοιπόν, μία φωτογραφία από τον γάμο τους και την συνόδευσε με την εξής αφιέρωση: «1/7/2006…Κάποιο βράδυ μου χες πει πως πρέπει να γεννήθηκα για σένα, μόνο για σένα…Και ‘γω σε πήρα αγκαλιά και χάθηκα στα μάτια σου τα μαγεμένα.. Κάποιο βράδυ μου χες πει πως δε μπορείς…να ζήσεις μια στιγμή χωρίς εμένα…Και γω δε μίλησα ξανά…γιατί στα χέρια μου είχα εσένα μόνο εσένα…Στελιος Ρόκκος -Έμεινα εδώ».

Φωτογραφία για την επέτειο Μεσσαροπούλου - Μυλωνάκη