Τίνα Μεσσαροπούλου: Θα γίνει μαμά για τρίτη φορά; Τι αποκάλυψε για το φύλο του μωρού

Όλη η αλήθεια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Τίνα Μεσσαροπούλου: Θα γίνει μαμά για τρίτη φορά; Τι αποκάλυψε για το φύλο του μωρού

Η Τίνα Μεσσαροπούλου είναι μία από τις πιο έντονες προσωπικότητες της ελληνικής τηλεόρασης, καθώς είναι γνωστό πως δεν μασάει τα λόγια της και ότι έχει να πει θα το πει χωρίς δισταγμό (δείτε τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις της για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου).

Πέρα, όμως, από την τηλεοπτική της ζωή, έχει και προσωπική και, μάλιστα, είναι παντρεμένη με τον Γιώργο Μυλωνάκη και έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά μέχρι τώρα. Πρόσφατα, γιόρτασαν και την επέτειο του γάμου τους με μία συγκινητική ανάρτηση:

«1/7/2006…Κάποιο βράδυ μου χες πει πως πρέπει να γεννήθηκα για σένα, μόνο για σένα…Και ‘γω σε πήρα αγκαλιά και χάθηκα στα μάτια σου τα μαγεμένα.. Κάποιο βράδυ μου χες πει πως δε μπορείς…να ζήσεις μια στιγμή χωρίς εμένα…Και γω δε μίλησα ξανά…γιατί στα χέρια μου είχα εσένα μόνο εσένα…Στέλιος Ρόκκος -Έμεινα εδώ», έγραψε η δημοσιογράφος στο προφίλ της στο Instagram.

Φωτογραφία για την επέτειο Μεσσαροπούλου - Μυλωνάκη

Όσα χρόνια κι αν περάσουν, οι δυο τους φαίνονται πιο ερωτευμένοι από ποτέ και αυτό έχει αρχίσει να δημιουργεί φήμες και για τρίτο παιδί. Η ίδια, λοιπόν, έδωσε την δική της απάντηση, μέσα από την εκπομπή του Happy Day στο κανάλι του ALPHA, την Πέμπτη 1/12.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έδωσε την πάσα, καθώς είπε: «Είδα την Τίνα που γλυκοκοίταζε τα κοριτσίστικα (ρούχα που παρουσίασε στο πλατό) και της λέω "αν σου έλεγε κάποιος ότι θα κάνεις κορίτσι, θα έκανε τρίτο παιδί;" και, παιδιά, μου είπε ναι».

«Μόνο κορίτσι, είπαμε, όμως, έτσι;», απάντησε εκείνη, με την παρουσιάστρια να επισημαίνει: «Μόνο ο Θεός το ξέρει αυτό», «Γι' αυτό δεν έκανα», συμπλήρωσε τότε.

Δείτε εδώ και ποια άλλη εγκυμονούσα της ελληνικής σόουμπιζ περιμένει κοριτσάκι.