Το ανακοίνωσε για πρώτη φορά ο Νίκος Μουτσινάς - «Αυτή τη στιγμή μπορεί να κλείσει ο κύκλος...»

Συγκίνηση για τον παρουσιαστή στο πλατό του Πρωινού μας

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το ανακοίνωσε για πρώτη φορά ο Νίκος Μουτσινάς - «Αυτή τη στιγμή μπορεί να κλείσει ο κύκλος...»

Ο Νίκος Μουτσινάς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό μας του ΣΚΑΙ, κάνοντας μια ανατρεπτική είσοδο στο πλατό (δείτε την αντίδραση της Φαίης Σκορδά). Στη συνέχεια λοιπόν, κάθισε στο σαλόνι με την παρουσιάστρια για να συζητήσουν για όλους και για όλα.

Οι ανταλλαγές ωστόσο πυρών δεν έλειψαν ανάμεσα στον ίδιο και την Αφροδίτη Γραμμέλη. Με αφορμή δηλώσεις της Εϋης Βατίδου η δημοσιογράφος του είπε: «Γιατί εσύ δεν μας βρίζεις καλέ; Εσύ με έβριζες στο Big Brother φουλ πέρυσι. Τώρα θα σε πάω εγώ…»

Στη συνέχεια, όταν ο παρουσιαστής δήλωσε πως: «Η σχέση που έχω με την τηλεόραση είναι συγγένεια, που δεν τον θες και πολύ τον συγγενή, τον αγαπάς όμως γιατί έχετε περάσει και πολλά», η Έλενα Χριστοπούλου πήρε τον λόγο και του απάντησε ως «Ναι, όμως δουλεύεις για την τηλεόραση, χρόνια εκεί, ασχολείσαι με την τηλεόραση. Δεν ξέρω αν κάνεις νέα ή παλαιά τηλεόραση, παρ’ όλα αυτά οφείλουμε να τη σεβόμαστε τον περιβάλλοντα χώρο που είμαστε και λειτουργούμε και γεμίζει και η τσέπη μας».

«Δεν σε ακούω εδώ και 30 δευτερόλεπτα γιατί η ομορφιά σου είναι πιο πάνω από αυτό που είπες αυτή τη στιγμή», απάντησε.

Η ανακοίνωση του Νίκου Μουτσινά

Αφού όμως έκατσαν στον καναπέ, το κλίμα ηρέμησε και ξεκίνησαν οι αποκαλύψεις από μέρος του Νίκου Μουτσινά, αφού πολλά έχουν ακουστεί το τελευταίο διάστημα για το τηλεοπτικό του μέλλον στον ΣΚΑΙ, τα σχόλια που ακούει κατά καιρούς και είναι αρκετά αιχμηρά αλλά και για τα νούμερα τηλεθέασης που είναι πολύ χαμηλά.

«Δεν έχω σκεφτεί τι θα ήθελα να κάνω του χρόνου. Η ανάγκη μου είναι να σταματήσω το καθημερινό, είμαι εντάξει, είμαι υπεργεμάτος από την καθημερινή έκθεση, τώρα θέλω λίγο να μαζευτώ.

Με τον κορωνοϊό έφυγε πολλή ενέργεια εδώ στην εκπομπή. Μαζί με τους συνεργάτες μου δώσαμε πολλή εκείνη την περίοδο. Είχα στο μυαλό μου ότι ο κόσμος είναι σπίτι, έχει ανάγκη από αυτό, εμείς βγαίναμε, πηγαίναμε στην δουλειά, ο κόσμος ήθελε να του δώσουμε ενέργεια και εμείς όμως δεν ξέραμε από που να την αντλήσουμε γιατί ζούσαμε και εμείς αυτή την κατάσταση ενεργειακά», είπε αρχικά ο Νίκος Μουτσινας.

Και ανακοίνωσε: «Πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή μπορεί να κλείσει αυτός ο κύκλος. Νομίζω ότι το κάθε μέρα κάποια στιγμή κουράζει και τον κόσμο. Αυτή η κατάσταση είναι σαν τις σχέσεις. Η συγκατοίκηση κάποια στιγμή σου γυρίζει το μάτι, τα μικρά ελαττώματα γίνονται μεγάλα, αυτά που έβλεπα χαριτωμένα μετά σε νευριάζουν. Για να μην συμβεί λοιπόν αυτό θα ήθελα σιγά σιγά αυτή η σχέση να ανανεωθεί, να πάρει ο καθένας τον χρόνο του και ο κόσμος από εμένα και εγώ από εκείνους».