Αποδέχθηκε την πρόσκληση της Φαίης Σκορδά - Στο Πρωινό Μας ο Νίκος Μουτσινάς

«Τα δικά μου νούμερα να μετρήσετε»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αποδέχθηκε την πρόσκληση της Φαίης Σκορδά - Στο Πρωινό Μας ο Νίκος Μουτσινάς

Πλατό φαίνεται πως ανταλλάσσουν τις τελευταίες ώρες ο Νίκος Μουτσινάς και η Φαίη Σκορδά. Οι δύο παρουσιαστές συναντήθηκαν και πάλι σήμερα (7/12), αυτή τη φορά ωστόσο στο Πρωινό Μας.

Τώρα που η Φαίη Σκορδά και ο Νίκος Μουτσινάς βρίσκονται στο ίδιο κανάλι, έχουν την ευκαιρία να τα λένε όλο και πιο συχνά. Έτσι, λίγο καιρό μετά την τελευταία επίσκεψή της (δείτε εδώ την επική ατάκα που είχε πει), η παρουσιάστρια επέστρεψε στο Καλό Μεσημεράκι προκειμένου να ευχηθεί στον αγαπημένο της φίλο για την ονομαστική του εορτή.

Κατά την εμφάνισή της λοιπόν στην εκπομπή του, η Φαίη Σκορδά του πρότεινε να πάει την επόμενη μέρα καλεσμένος στην εκπομπή της. Ο παρουσιαστής έβαλε τα γέλια και ρώτησε τη Φαίη Σκορδά τι ώρα ξεκινάει η εκπομπή της για να ξέρει και είναι εκεί και όπως αποδείχθηκε έκανε πράξη τα λεγόμενά του.

Η είσοδος του Νίκου Μουτσινά στο Πρωινό Μας

Ο παρουσιαστής εμφανίστηκε στο Πρωινό Μας, λίγο μετά την ένταση που υπήρξε με όσα ειπώθηκαν ανάμεσα στην Αφροδίτη Γραμμέλη και την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου (δείτε εδώ αναλυτικά τι συνέβη ανάμεσά τους).

Ο Νίκος Μουτσινάς αναφέρθηκε στην σκληρή κριτική που δέχεται και τόνισε πως δε θα πρέπει να ασχολείται κανείς με τέτοια θέματα μιας και έρχονται γιορτές (δείτε εδώ το σχόλιο που έκανε για εκείνον ο Γιώργος Λιάγκας), ενώ πέταξε και μία σπόντα για τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής του (δείτε εδώ τι νούμερα έκανε ανήμερα της ονομαστικής του εορτής).

«Τα δικά μου τα νούμερα να μετρήσετε. Ούτε βάφτηκα, ήρθα εδώ με τα ρούχα μου. Γιορτές έχει, είστε χαζοί, δεν ασχολούμαστε με τα σχόλια», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής κατά την είσοδό του.