Ξέσπασε σε κλάματα η Ελένη Καστάνη στον αέρα του BreakfastStar - «Είναι η μισή μου ζωή»

Συγκινημένη στο πλατό της εκπομπής

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ξέσπασε σε κλάματα η Ελένη Καστάνη στον αέρα του BreakfastStar - «Είναι η μισή μου ζωή»

Βαθιά συγκινημένη εμφανίστηκε στην εκπομπή BreakfastFast η Ελένη Καστάνη λόγω της συνέντευξης που προβλήθηκε στον αέρα, αφού πρόκειται για ένα πρόσωπο που αγαπάει και εκτιμάει πολύ, καθώς γνωρίζονται πολλά χρόνια. Η ηθοποιός μάλιστα, ξέσπασε σε κλάματα, μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυα της (άλλη μια φορά που ξέσπασε σε κλάματα ήταν με την εξομολόγηση για την αυτοκτονία του πατέρα της).

«Πάντα τον θαύμαζα και τον θαυμάζω! Είναι η μισή μου ζωή, τα νιάτα μας. Και πόσο χαίρομαι που είναι τόσο σπουδαίος κι έχει γίνει πραγματικά αυτό που πιστεύαμε σαν παρέα ότι θα γίνει, πολύ μεγάλος. Είναι ένας διανοούμενος του θεάτρου. Του αξίζουν όλα αυτά που έχει πετύχει», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Είμαστε ένα ζωντανό παράδειγμα πώς μπορεί κάποιος να πετύχει στη δουλειά του μόνο με αγώνα».

Οι συνεργάτες της μάλιστα, συγκινήθηκαν επίσης, ωστόσο, θέλοντας να ελαφρύνουν το κλίμα και σχολίαζαν με χιούμορ.

«Είναι συγκινητικό που είπατε την ιστορία σας που πηγαίνατε στο θέατρο και ζητούσατε να δείτε τις παραστάσεις, δεν είχατε να πληρώσετε αλλά θέλατε να δείτε το θέατρο. Θέλατε να γίνεται ηθοποιοί, το συζητούσατε και τώρα είστε εδώ που είστε», σχολίασε η Ελένη Χατζίδου.

Τα δάκρυα της Καστάνη για τον Ρέππα

Η συνέντευξη του Μιχάλη Ρέππα

«Έγραφα σε ημερολόγιο τις παραστάσεις που βλέπαμε. Μου αρέσει να τακτοποιώ, το αντίθετο από τον Θανάση. Το ότι έχουμε αρχείο οφείλεται σε μένα. Όταν έχουμε διαφωνία με τον Θανάση παίρνω τηλέφωνο για να ζητήσω τη γνώμη κάποιου άλλου.

Μια περίοδο πήγαμε να τα σπάσουμε με τον Θανάση, είχαμε δραματουργικές διαφωνίες. Δεν μετάνιωσα που ασχολήθηκα με τη συγγραφή και παράτησα την υποκριτική αν και ο ρόλος μου στους Συμπέθερους μού άρεσε», είπε ο Μιχάλης Ρέππας (δείτε πως τα πάει σε τηλεθέαση η σειρά του Μαίρη Μαίρη Μαίρη).

Κλείνοντας, είπε: «Είμαι πολιτικά υπερήφανος για τους “Συμπέθερους από τα Τίρανα”. Δεν πρέπει να προκαλείς με τη διαφορά, αλλά να ποντάρεις στην ομοιότητα».