«Πήγαινα πάνω από τον τάφο και..» - Η εξομολόγηση του Γιώργου Λιάγκα για το θάνατο του πατέρα του

«Το έκανα για καιρό αυτό»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Πήγαινα πάνω από τον τάφο και..» - Η εξομολόγηση του Γιώργου Λιάγκα για το θάνατο του πατέρα του

Μια σπάνια αναφορά στον πατέρα του έκανε ο Γιώργος Λιάγκας το πρωί της Τετάρτης 7/12 στο Πρωινό (δείτε εδώ ποιος είναι ο μπαμπάς του). Ο κύριος Γιάννης έφυγε από τη ζωή το 2016 και τη δυσάρεστη είδηση είχε μεταφέρει στον αέρα της εκπομπής ο Θέμης Γεωργαντάς.

«Καλημέρα. Καλή εβδομάδα. Όπως βλέπετε, ο Γιώργος και η Φαίη δεν είναι σήμερα μαζί μας. Ο Γιώργος σήμερα τα ξημερώματα έχασε τον πατέρα του. Τα θερμά μας συλλυπητήρια σε όλη την οικογένεια», είχε ανακοινώσει ο δημοσιογράφος.

Ο πατέρας του παρουσιαστή μπορεί να πάλευε - όπως είχε πει ο ίδιος - για 10 χρόνια με τον καρκίνο, ωστόσο πέθανε από την καρδιά του. «Εκείνο το βράδυ πέθαινε και τον επανέφεραν 5-6 φορές. Πάθαινε ανακοπή και τον επανέφεραν. Έβλεπα ένα σώμα άψυχο να πάλλεται με το ηλεκτρικό ρεύμα, αισθανόμουν πολύ άσχημα και έβλεπα ότι δίνει μια μάχη να κρατηθεί στη ζωή», είχε εξομολογηθεί για την ημέρα του θανάτου του (δείτε τι συνέβη στην κηδεία του).

Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον πατέρα του

Σήμερα λοιπόν, ο Γιώργος Λιάγκας εξομολογήθηκε για πρώτη φορά:

«Τι σημαίνει ότι ήμουν καλός γιος όταν πήγαινα κάθε μέρα και μετά από μήνες, όταν κατάλαβα ότι ο πατέρας μου είναι μέσα μου και μπορούσα να του μιλήσω και στο σπίτι, έγινα κακός γιος; Δεν ξαναπήγα ποτέ, μα ποτέ στο νεκροταφείο» είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Και πρόσθεσε, με αφορμή το θέμα ότι το οστεοφυλάκιο της αείμνηστης Μαλβίνας Κάραλη έχει να πληρωθεί αρκετά χρόνια: «Ο καθένας βιώνει την απώλεια και το πώς είναι όταν χάνει έναν δικό του άνθρωπο, το χειρίζεται προσωπικά. Ας μην κατηγορήσουμε τα παιδιά της Μαλβίνας, που δεν πήγαν να πληρώσουν».