Συγκλονίζει ο Γιώργος Λιάγκας για το θάνατο του πατέρα του - «Έκλαιγα πάνω στο φέρετρο και...»

Απίστευτο περιστατικό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Συγκλονίζει ο Γιώργος Λιάγκας για το θάνατο του πατέρα του - «Έκλαιγα πάνω στο φέρετρο και...»

Συγκλόνισε με τα λόγια του ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα της εκπομπής του. Μίλησε για το θάνατο του πατέρα του και συγκεκριμένα για την κηδεία του και έκανε μια απίστευτη αποκάλυψη για ένα γεγονός που δεν γνώριζε σχεδόν κανείς.

Αφορμή της αποκάλυψης του στάθηκε η συνέντευξη που έδωσε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου. Μετά την προβολή της, ο παρουσιαστής έκανε μια εξομολόγηση για την κηδεία με τον καλό του φίλο Στιβ Κακέτση.

«Εγώ όπως το έχω βιώσει με χαμούς δικών μου ανθρώπων κι επειδή η ζωή συνεχίζεται και αυτό που λέει ο λαός ότι “οι ζωντανοί με τους ζωντανούς και οι πεθαμένοι με τους πεθαμένους” είναι μια αλήθεια. Ακόμα και στις πιο τραγικές καταστάσεις της ζωής, ο άνθρωπος βρίσκει τον τρόπο να γελάσει.

Ο θάνατος του πατέρα μου ήταν τραγικός, έκλαψα πάρα πολύ. Στην κηδεία, ήταν ο φίλος μου ο Στιβ Κακέτσης, που τον αγαπώ πολύ και ξέρω τι περνάει, έρχεται ο Στιβ την ώρα που ήμουν πάνω από το φέρετρο και έκλαιγα, χτυπάει το φέρετρο και λέω “καλά, και γα...ω τα ξύλα” κι έβαλα τα γέλια ενώ έκλαιγα. Βρίσκεις κάτι και είναι αυτή ανάσα που θες να πάρεις...», εξομολογήθηκε ο Γιώργος Λιάγκας. Δείτε ωστόσο εδώ τι συμβαίνει με τον ΣΚΑΙ.

Γιώργος Λιάγκας: Αυτός είναι ο πατέρας του για τον οποίο συγκλόνισε με το θάνατο του

Αυτός είναι ο πατέρας του Γιώργου Λιάγκα που έχει πεθάνει. Μοιάζουν σαν δίδυμοι. Η παρακάτω φωτογραφία το αποδεικνύει. Ο πατέρας του παρουσιαστής πάλευε 10 χρόνια με τον καρκίνο, ωστόσο αυτό που τον «πρόδωσε» ήταν η καρδιά του, όπως είχε εξομολογηθεί ο ίδιος σε συνέντευξη του.

«Ο πατέρας μου πάλευε με τον καρκίνο 10 χρόνια, αλλά τελικά δεν πέθανε από καρκίνο, πέθανε από καρδιά. Άντε να το πω κι αυτό τώρα, για να αγαλιάσει και η καρδιά μου κι άλλο. Εκείνο το βράδυ πέθαινε και τον επανέφεραν 5-6 φορές. Πάθαινε ανακοπή και τον επανέφεραν.

Έβλεπα ένα σώμα άψυχο να πάλλεται με το ηλεκτρικό ρεύμα, αισθανόμουν πολύ άσχημα και έβλεπα ότι δίνει μια μάχη να κρατηθεί στη ζωή, γιατί είχε ίσως το άγχος αν είμαι εγώ καλά. Έσκυψα και του είπα στο αφτί -μετά από 5-6 φορές που είχε δώσει τη μάχη να κρατηθεί στη ζωή- ότι «Μπαμπά φύγε, είμαι καλά τώρα…», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά στον Νίκο Κοκλώνη.

Γιώργος Λιάγκας: Αυτός είναι ο πατέρας του που έχει πεθάνει! Μοιάζουν σαν δίδυμοι!