Έξαλλη η Ματθίλδη Μαγγίρα με την φάρσα του «Πάμε Δανάη» - Τι συνέβη

Όλα όσα έγιναν

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Έξαλλη η Ματθίλδη Μαγγίρα με την φάρσα του «Πάμε Δανάη» - Τι συνέβη

Το πρωί της Τετάρτης (7/12) στην πρωινή εκπομπή «Πάμε Δανάη» προβλήθηκε η συνέντευξη της Ματθίλδη Μαγγίρα. Η εκπομπή του Mega όπως κάθε μέρα κάνουν φάρσες στους καλεσμένους τους και η ηθοποιός ήταν μέσα σε αυτούς.

Η ηθοποιός πριν από λίγο αιρό είχε "ανοιχτεί" και εξομολογηθεί για την περίοδο που αντιμετώπιζε την κατάθλιψη (δείτε εδώ τι είχε πει).

Η φάρσα στην Ματθίλδη Μαγγίρα από το «Πάμε Δανάη»

Το πρωί της Τετάρτης, λοιπόν, ο Γιώργος Κρικοριάν βρέθηκε με την ηθοποιό για την προγραμματισμένη συνέντευξη, όπως νόμιζε αυτή τουλάχιστον. Η Ματθίλδη Μαγγίρα, "έπεσε μέσα" και μάλιστα τόσο πολύ που έγινε έξαλλη κατα την διάρκεια. Τι ήταν αυτό που έπρεπε να κάνει...να ντυθεί χριστουγεννιάτικο δέντρο κατα την διάρκεια της συνέντευξης.

Ο δημοσιογράφος της εκπομπής (ο συνεργός) θα έπαιρνε συνέντευξη στη Ματθίλδη Μαγγίρα, την οποία ενημέρωσε πως θα πρέπει να ντυθεί… χριστουγεννιάτικο δέντρο, κάτι που δεν της άρεσε και πολύ. Εκεί όμως ξεκίνησε το "καλό".

Η Ματθίλδη λοιπόν, είπε πως δεν υπάρχει περίπτωση να φορέσει αυτή τη στολή και στη συνέχεια ακολούθησε ένας χαμός μέσα στο δωμάτιο.

Μια κίνηση που της χρειάζονταν διότι η ηθοποιός είχε μιλήσει για μια αρκετά περίεργη συναισθηματικά και σωματικά περίοδο που πέρασε και στο παρελθόν είχε εξομολογηθεί την σεξουαλική παρενόχληση που είχε δεχτεί. Πιο συγκεκριμένα, τα όσα παρέθεσε η ηθοποιός στην κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και πάλι του Mega σοκάρουν και παράλληλα προκαλούν αίσθηση για το γεγονός, πως βρήκε το θάρρος να ανοίξει την καρδιά της δημόσια.

«Μου είχε τύχει ένα περιστατικό στα 19 μου. Με κάλεσε ο σύλλογος, που έπαιζα από 12 χρονών ερασιτεχνικά στην Ξάνθη και διοργάνωναν μια ωραία βραδιά. Κάλεσαν κι έναν πολύ γνωστό ηθοποιό που ανέβηκε στην Ξάνθη. Μου λένε πρέπει να πας στο βοηθό του να δει τι έχεις να κάνεις και με έστειλαν σε ένα ξενοδοχείο, σε ένα δωμάτιο.

Δεν είδα ποτέ ότι έκλεισε την πόρτα κι έγινε κάτι πολύ άσχημο. Πήγε να με αγγίξει στην αρχή κι έκλαιγα. Ένιωσα τόσο άσχημα κι ήθελα να φύγω. Κοιτούσα από το μπαλκόνι, αν με παίρνει να πηδήξω από την μπαλκονόπορτα. Φεύγοντας από εκεί έκλαιγα κι έτρεμα ολόκληρη. Δεν με άγγιξε, δεν τον άφησα. Θα τον έτρωγα ζωντανό. Αλλά με ανάγκασε να είμαι εκεί να… ολοκληρώσει αυτό που ξεκίνησε. Πώς να το πω πιο ευγενικά;

Το λέω κατευθείαν στον πρόεδρο, στους δικούς μου και τελικά δεν έγινε τίποτα. Να μην χαλάσει η βραδιά και τι θα πούνε. Καταλαβαίνεις; Εμένα δεν μου κάνουν εντύπωση αυτά που βγαίνουν τώρα γιατί αυτά ξέρω ότι γίνονται χρόνια. Μετά από αυτό το γεγονός άλλαξα τι εξέπεμπα. Είχα γίνει πιο αγοροκόριτσο. Έκρυψα τη θηλυκότητά μου, τη γυναικεία μου φύση όσο μπορούσα για να μην γίνει ξανά αυτό», είπε η Ματθίλδη Μαγγίρα.