«Δεν σε ακούω εδώ και 30 δευτερόλεπτα γιατί...» - Αμηχανία στο πλατό του ΣΚΑΙ με Μουτσινά και Χριστοπούλου

Οι σπόντες πήγαν σύννεφο μεταξύ τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Δεν σε ακούω εδώ και 30 δευτερόλεπτα γιατί...» - Αμηχανία στο πλατό του ΣΚΑΙ με Μουτσινά και Χριστοπούλου

Καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό Μας του ΣΚΑΙ βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης 7/12 ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος κάθισε στον καναπέ μαζί με την Φαίη Σκορδά και τους συνεργάτες της προκειμένου να σχολιάσει τα θέματα της εκπομπής.

Μάλιστα, αναφέρθηκε για πρώτη φορά και στο τηλεοπτικό του μέλλον και τα όσα ακούγονται για εκείνον.

«Δεν έχω σκεφτεί τι θα ήθελα να κάνω του χρόνου. Η ανάγκη μου είναι να σταματήσω το καθημερινό, είμαι εντάξει, είμαι υπεργεμάτος από την καθημερινή έκθεση, τώρα θέλω λίγο να μαζευτώ. Με τον κορωνοϊό έφυγε πολλή ενέργεια εδώ στην εκπομπή. Μαζί με τους συνεργάτες μου δώσαμε πολλή εκείνη την περίοδο. Είχα στο μυαλό μου ότι ο κόσμος είναι σπίτι, έχει ανάγκη από αυτό, εμείς βγαίναμε, πηγαίναμε στην δουλειά, ο κόσμος ήθελε να του δώσουμε ενέργεια και εμείς όμως δεν ξέραμε από που να την αντλήσουμε γιατί ζούσαμε και εμείς αυτή την κατάσταση ενεργειακά.

Πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή μπορεί να κλείσει αυτός ο κύκλος. Νομίζω ότι το κάθε μέρα κάποια στιγμή κουράζει και τον κόσμο. Αυτή η κατάσταση είναι σαν τις σχέσεις. Η συγκατοίκηση κάποια στιγμή σου γυρίζει το μάτι, τα μικρά ελαττώματα γίνονται μεγάλα, αυτά που έβλεπα χαριτωμένα μετά σε νευριάζουν. Για να μην συμβεί λοιπόν αυτό θα ήθελα σιγά σιγά αυτή η σχέση να ανανεωθεί, να πάρει ο καθένας τον χρόνο του και ο κόσμος από εμένα και εγώ από εκείνους», είπε μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής (δείτε εδώ το βίντεο).

Έπειτα, κατά την διάρκεια της συζήτησής τους και συγκεκριμένα με αφορμή μερικές δηλώσεις της Εϋης Βατίδου, η Αφροδίτη Γραμμέλη πήρε τον λόγο και είπε χαρακτηριστικά στον παρουσιαστή: «Γιατί εσύ δεν μας βρίζεις καλέ; Εσύ με έβριζες στο Big Brother φουλ πέρυσι. Τώρα θα σε πάω εγώ…»

«Πιστεύεις ήταν το φουλ μου αυτό;», την ρώτησε ο Νίκος Μουτσινάς κι εκείνη απάντησε: «Όχι ρε, έχω περάσει πολύ πιο δύσκολα όταν ήσουν στον Alpha».

Λίγο αργότερα, ο παρουσιαστής συμπλήρωσε: «Η σχέση που έχω με την τηλεόραση είναι συγγένεια, που δεν τον θες και πολύ τον συγγενή, τον αγαπάς όμως γιατί έχετε περάσει και πολλά», με την Έλενα Χριστοπούλου να λέει:

«Ναι, όμως δουλεύεις για την τηλεόραση, χρόνια εκεί, ασχολείσαι με την τηλεόραση. Δεν ξέρω αν κάνεις νέα ή παλαιά τηλεόραση, παρ’ όλα αυτά οφείλουμε να τη σεβόμαστε τον περιβάλλοντα χώρο που είμαστε και λειτουργούμε και γεμίζει και η τσέπη μας».

Τότε, ο Νίκος Μουτσινάς, όντας αμήχανος, είπε: «Δεν σε ακούω εδώ και 30 δευτερόλεπτα γιατί η ομορφιά σου είναι πιο πάνω από αυτό που είπες αυτή τη στιγμή».

«Μην γλείφεις, θα στα χώσει», σχολίασε, τέλος, η Αφροδίτη Γραμμέλη.