«Ξεκινάω στο...» - Το νέο τηλεοπτικό βήμα του Πέτρου Συρίγου μετά το κόψιμο της εκπομπής "Εμείς"

«Είναι στενάχωρο να μένεις χωρίς δουλειά! Εμένα...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Ξεκινάω στο...» - Το νέο τηλεοπτικό βήμα του Πέτρου Συρίγου μετά το κόψιμο της εκπομπής

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» του ALPHA μίλησε το πρωί της Τετάρτης 7/12 ο Πέτρος Συρίγος. Ο γνωστός σεφ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο πρόωρο το τέλος της εκπομπής «Εμείς» του OPΕΝ (δείτε εδώ την ανακοίνωση του σταθμού) όπου ήταν αυτός που είχε αναλάβει την μαγειρική της στήλη.

Η εξέλιξη αυτή δυσαρέστησε πολλούς κι ειδικότερα την παρουσιάστρια της εκπομπής, Ίνα Ταράντου.

«Επειδή είναι η τελευταία μας εκπομπή, ίσως κάποιοι να το γνωρίζετε, νιώθω λίγο το τρακ της πρώτης μέρας. Δεν μου αρέσουν εμένα τα δακρύβρεχτα καθόλου και οι συγκινήσεις γιατί δουλειές είναι και στις δουλειές βρισκόμαστε, χανόμαστε, ξαναβρισκόμαστε. Θέλω απλά να ευχαριστήσω όλους εσάς που μας παρακολουθούσατε και δίνατε ραντεβού μαζί μας.

Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που μας μίλησαν, όσους πέρασαν από την εκπομπή λέγοντας μας για την ζωή τους, τα μέρη που αγαπούν, τον τόπο τους και ανοίγοντας τα σπίτια τους. Είχαμε ένα πρόωρο τέλος, εντάξει, δεν πειράζει. Θα ξαναβρεθούμε κάποια στιγμή κάπου αλλού και με κάποια άλλα πράγματα. Ευχαριστώ το κανάλι που πίστεψε σε αυτή την εκπομπή και το προσπάθησε και φυσικά ευχαριστώ την υπέροχη ομάδα μου. Αυτό ήταν. Γεια σας. Πολύ κράτησε, παιδιά, αυτό. Φτάνει. Σας ευχόμαστε καλές γιορτές, να περάσετε καλά με υγεία πάνω από όλα και ευτυχία σε ότι κάνετε. Γεια σας», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια της για το "κόψιμο" της εκπομπής της (δείτε εδώ το βίντεο).

Πάει για άλλα ο Πέτρος Σύριγος μετά το κόψιμο της εκπομπής Εμείς

Ο Πέτρος Σύριγος λοιπόν μίλησε για την εκπομπή, ενώ αποκάλυψε πως ετοιμάζεται να επιστρέψει στον ΑΝΤ1 με δική του εκπομπή μαγειρικής.

«Έμεινα 2 μήνες εκεί, πέρασα πολύ όμορφα εκεί. Ήταν κάπως που σταμάτησε έτσι, πιστεύω όλοι θα βρουν τον δρόμο τους. Το έμαθα 4-5 μέρες πριν, αυτά είναι εσωτερικά που δεν φτάνουν στα αυτιά μου. Σίγουρα είναι στενάχωρο να μένεις χωρίς δουλειά. Εμένα δεν μου είπαν κάτι…».

Όταν ρωτήθηκε για το αν μερικοί τηλεοπτικοί μάγειρες έχουν καβαλήσει το καλάμι λόγω της αναγνωρισιμότητας, ο Πέτρος Σύριγος απάντησε: «Δεν υπάρχει άνθρωπος που να κάνει τηλεόραση και να μην έχει ψωνιστεί έστω και λίγο».