Έλαμψε όλο το σαλόνι τους - Το εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι της Μαριαλένας Ρουμελιώτη και του Σάκη Κατσούλη

Ευτυχισμένα Χριστούγεννα λίγο πριν φύγουν για Άγιο Δομίνικο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μπορεί την περίοδο αυτή να ετοιμάζουν βαλίτσες για Άγιο Δομίνικο (δείτε εδώ τι θα συμβεί με τα συμβόλαια των παικτών του Survivor All Star), ωστόσο η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης φρόντισαν να στολίσουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους στο σπίτι που μένουν.

«Έχουμε καιρό μπροστά μας, έχουν υπογραφεί πάρα πολλά προσύμφωνα, δεν είμαι ένας από αυτούς αλλά έχω πει από την αρχή, πως θέλω να είμαι ένα από αυτά τα ονόματα», είπε ο Σάκης Κατσούλης σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Σχετικά με την εμφάνιση της στο Survivor All Star, η Μαριαλένα είπε, «Δεν ξέρω αν θα με δείτε στο Survivor All Star, δεν έχω υπογράψει κάτι ακόμα. Όταν πεινάς, τραυματίζεσαι, ορμονικά δεν είσαι καλά, σου λείπουν οι δικοί σου, πρέπει να το θέλεις πάρα πολύ για να ξαναπάς στο Survivor, περνάς πάρα πολύ δύσκολα.»

Το ευτυχισμένο ζευγάρι περνάει πολύ χρόνο μαζί και έτσι φροντίζουν να γεμίσουν τις μπαταρίες τους λίγο πριν ξεκινήσουν τη νέα περιπέτειά τους στο ριάλιτι επιβίωσης και μάλιστα ετοιμάζουν και τα επόμενα βήματα της σχέσης τους (δείτε εδώ τι αποκάλυψαν για το ενδεχόμενο γάμου και παιδιού).

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Μαριαλένας Ρουμελιώτη και του Σάκη Κατσούλη

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη απαθανάτισε ένα υπέροχο στιγμιότυπο μέσα από το σαλόνι της, στο οποίο δεσπόζει το λαμπερό χριστουγεννιάτικο δέντρο που στόλισαν σε κόκκινες αποχρώσεις.

Σάκης Κατσούλης Μαριαλένα Ρουμελιώτη δέντρο