Μαριαλένα Ρουμελιώτη: «Ο Σάκης θέλει να παντρευτούμε αλλά εγώ...»

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα γυμναστικής της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, το Survivor All Star και η κόντρα του Σάκη Κατσούλη με τον Ντάνο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μαριαλένα Ρουμελιώτη: «Ο Σάκης θέλει να παντρευτούμε αλλά εγώ...»

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη μίλησε στην πρωινή εκπομπή "Mega Καλημέρα" για τις πιθανότητες γάμου με τον Σάκη Κατσούλη, τα προβλήματα που αντιμετώπισε με τη νέα της ηλεκτρονική πλατφόρμα γυμναστικής και την κόντρα που υπάρχει μεταξύ Ντάνου-Σάκη (Δείτε εδώ τι συμβαίνει μεταξύ Σάκη-Ντάνου).

«Ο Σάκης έχει βάλει την τελεία του σε αυτό το θέμα με τον Ντάνο, θεωρώ ότι πρόκειται για μια παρεξήγηση. Δεν έχουν κάτι να χωρίσουν τα παιδιά», είπε αρχικά η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Οι δηλώσεις της Μαριαλένας Ρουμελιώτη για το Survivor All Star και το ενδεχόμενο γάμου

Σχετικά με την εμφάνιση της στο Survivor All Star, η Μαριαλένα είπε, «Δεν ξέρω αν θα με δείτε στο Survivor All Star, δεν έχω υπογράψει κάτι ακόμα. Όταν πεινάς, τραυματίζεσαι, ορμονικά δεν είσαι καλά, σου λείπουν οι δικοί σου, πρέπει να το θέλεις πάρα πολύ για να ξαναπάς στο Survivor, περνάς πάρα πολύ δύσκολα.»

Επίσης, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο παιδιού από μεριάς της, λέγοντας: «Ο Σάκης θέλει να παντρευτούμε, εγώ είμαι λίγο διστακτική. Του λέω να κάνει τις δουλειές του και θα το σκεφτούμε. Έχω και κληρονομικότητα σε δίδυμα. Θα ήθελα δύο παιδάκια.»

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα της σχετίζεται με την γυμναστική, όπου θα μπορεί να μπαίνει το κοινό και να γυμνάζεται.

«Έκλαιγα με τα δημοσιεύματα περί βίας από τον Σάκη»

Στην κάμερα της εκπομπής, «Open Weekend» παραχώρησε συνέντευξη η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η οποία μίλησε για όλους και για όλα. Συγκεκριμένα, η πρώην παίκτρια του Survivor αναφέρθηκε για τον έρωτα με τον Σάκη Κατσούλη αλλά και για τα δημοσιεύματα που την θέλουν να ταξιδεύει και πάλι στον Άγιο Δομίνικο με αφορμή το Survivor All Star - δείτε εδώ ποιος άλλος πρώην παίκτης έχει δείξει ενδιαφέρον να εισβάλλει και φέτος στο ριάλιτι.

«Με τον Σάκη είμαστε γενικά πάρα πολύ καλά, ανέλπιστα καλά, μην το ματιάσω και μην το ματιάσετε! Μέσα στο Survivor ξαναφούντωσε ο έρωτας μας αλλά για να ξαναφουντώσει ο έρωτας πιστεύω πως δεν είχε ποτέ χαθεί. Διάβασα διάφορα δημοσιεύματα για εμάς και πραγματικά έκλαιγα από τα γέλια.

Δεν υπάρχει περίπτωση, ειδικά στη σημερινή εποχή και με όλα αυτά που ζούμε και ακούμε καθημερινά, να δέχεται μια γυναίκα να είναι με έναν άντρα ο οποίος έκανε αυτά που κάποιοι ισχυρίζονταν. Εγώ είμαι μια κοπέλα η οποία έχει μεγαλώσει με τον αθλητισμό, είμαι πρωταθλήτρια στο καράτε και πιστεύω πως αν μη τι άλλο δεν θα είχα έναν άνθρωπο δίπλα μου που θα μου ασκούσε βία.

Είπε ο Σάκης ότι έχουμε «κλειδώσει» για το Survivor All Star; Α, καλά… Εντάξει… Έχουν γίνει συζητήσεις και ραντεβού. Από εκεί και πέρα δεν έχουμε υπογράψει τίποτα οπότε δεν μπορούμε να πούμε ότι θα πάμε. Μας έχει γίνει ξεχωριστή πρόταση στον καθένα».