«Αρρώστησα και...» - Η άγνωστη περιπέτεια υγείας της Ελένης Μενεγάκη

Αποκάλυψε για πρώτη φορά στον αέρα της εκπομπής της τι πέρασε το καλοκαίρι

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Αρρώστησα και...» - Η άγνωστη περιπέτεια υγείας της Ελένης Μενεγάκη

Με κέφι και διάθεση ξεκίνησε σήμερα 7/12 το μεσημέρι την εκπομπή της στο MEGA η Ελένη Μενεγάκη (δείτε εδώ πως τα πάει σε τηλεθέαση) σε αντίθεση με χθες 6/12, μιας και δεν κατάφερε να συγκρατήσει την συγκίνησή της, με αφορμή τους καλεσμένους που είχε στην εκπομπή της.

Συγκεκριμένα, στον καναπέ είδαμε να κάθοντια δυο δύο γονείς που το 2008 έχασαν τον γιο τους σε ηλικία 5 χρονών και αποφάσισαν να δωρίσουν τα όργανά του, τον κύριο Γιώργο Μασσιά και την κυρία Ελένη Καγιάβα. Οι δυο τους μίλησαν για τις τόσο δύσκολες στιγμές που πέρασαν με την απώλεια του παιδιού τους καθώς και για την απόφασή τους να δώσουν ζωή σε κάποιους ανθρώπους μέσα από τον γιό τους.

Τα λόγια των δύο γονιών συγκίνησαν ιδιαίτερα την Ελένη Μενεγάκη, η οποία είχε συγκλονιστεί από την ιστορία τους. Κάποια στιγμή λοιπόν, πήρε την απόφαση να τους ρωτήσει: «Έχουν περάσει τόσα χρόνια. Ρε, παιδιά περνά αυτός ο πόνος ποτέ; Αναρωτιέμαι περνάει;». Η μητέρα του παιδιού απάντησε στην αγαπημένη παρουσιάστρια: «Ο πόνος είναι πάντα δίπλα σου, δεν περνά ποτέ αλλά εμείς έπρεπε να βάλουμε τον πόνο δίπλα μας γιατί έχουμε άλλα δύο παιδιά…» (δείτε εδώ το βίντεο με ολόκληρη την συνέντευξη).

Η άγνωστη περιπέτεια υγείας της Ελένης Μενεγάκη

Ωστόσο, η σημερινή εκπομπή ξεκίνησε με χαρά αλλά και με μια αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη που σόκαρε τους συνεργάτες της.

Συγκεκριμένα, η λαμπερή παρουσιάστρια ανέφερε για πρώτη φορά στον αέρα της εκπομπής της ότι νόσησε από κορωνοϊό το καλοκαίρι, ωστόσο όπως αποκάλυψε το πέρασε ελαφρά και το κατάλαβε αφού έκανε τακτικά ανά βδομάδα το τεστ για τον ιό.

«Μπορεί κάποιος να το περάσει χωρίς να το καταλάβει, όπως εγώ… Τι εννοώ! Μία φορά πέρασα covid και το ξέρω γιατί εδώ μέσα παρακολουθούμαστε όλοι όλο αυτό το διάστημα της πανδημίας και οπότε δεν θα μπορούσε να μου ξεφύγει… Μία φορά αρρώστησα και ήταν το καλοκαίρι», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη.