«Περνά ποτέ αυτός ο πόνος;» - Ξέσπασε σε κλάματα η Ελένη Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπής της

Τι συνέβη με την παρουσιάστρια

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Περνά ποτέ αυτός ο πόνος;» - Ξέσπασε σε κλάματα η Ελένη Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπής της

Δύο πολύ ιδιαίτερους καλεσμένους φιλοξένησε το μεσημέρι της Τρίτης (6/12) η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της. Ο λόγος για δύο γονείς που το 2008 έχασαν τον γιο τους σε ηλικία 5 χρονών και αποφάσισαν να δωρίσουν τα όργανά του, τον κύριο Γιώργο Μασσιά και την κυρία Ελένη Καγιάβα.

Οι δυο τους μίλησαν για τις τόσο δύσκολες στιγμές που πέρασαν με την απώλεια του παιδιού τους καθώς και για την απόφασή τους να δώσουν ζωή σε κάποιους ανθρώπους μέσα από τον γιό τους.

Η συνέντευξη αυτή έγινε με αφορμή τον θάνατο της Έμμας και την απόφαση των γονιών της να δωρίσουν τα όργανά της (δείτε εδώ το συγκλονιστικό μήνυμα της μητέρας της).

Τα δάκρυα της Ελένης Μενεγάκη

Τα λόγια των δύο γονιών συγκίνησαν ιδιαίτερα την Ελένη Μενεγάκη, η οποία είχε συγκλονιστεί από την ιστορία τους. Κάποια στιγμή λοιπόν, πήρε την απόφαση να τους ρωτήσει: «Έχουν περάσει τόσα χρόνια. Ρε, παιδιά περνά αυτός ο πόνος ποτέ; Αναρωτιέμαι περνάει;».

Η μητέρα του παιδιού, χωρίς να το σκεφτεί λεπτό, απάντησε στην αγαπημένη παρουσιάστρια: «Ο πόνος είναι πάντα δίπλα σου, δεν περνά ποτέ αλλά εμείς έπρεπε να βάλουμε τον πόνο δίπλα μας γιατί έχουμε άλλα δύο παιδιά…»!

Η Ελένη Μενεγάκη που συγκινήθηκε και πριν από μερικές μέρες στην εκπομπή της (δείτε εδώ για ποιο λόγο), δεν μπόρεσε να κρύψει πόσο πολύ τη συνεπήρε αυτή η ιστορία και έτσι δε δίστασε να κλάψει μπροστά στην κάμερα.