Κυριακή, 02 Απριλίου 2023 | Επικοινωνία

Έκανε.. στριπτίζ σε ζωντανή σύνδεση στη Βουλή - Το βίντεο του Κλέονα Γρηγοριάδη που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Όταν το κατάλαβαν ήταν αργά...

Έκανε.. στριπτίζ σε ζωντανή σύνδεση στη Βουλή - Το βίντεο του Κλέονα Γρηγοριάδη που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
News 07.12.2022 15:37
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο με πρωταγωνιστή τον Κλέονα Γρηγοριάδη -ο οποίος βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με τον Αλέξη Κούγια- την ώρα που η βουλευτής του κόμματος, Μαρία Απατζίδη μιλούσε σε ζωντανή σύνδεση στη Βουλή.

Συγκεκριμένα, όλα έγιναν στην συνεδρίαση της Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν. Η Μαρία Απατζίδη ως ειδική αγορήτρια του ΜέΡΑ25 εξέθετε μέσω τηλεσύνδεσης τις απόψεις της επί του νομοσχεδίου.

Όμως από πίσω της βρισκόταν ο Κλέων Γρηγοριάδης, ο οποίος είχε την εντύπωση πως δεν φαινόταν για αυτό και... άρχισε να βγάζει το πουκάμισό του.

Όταν μάλιστα η Μαρία Απατζίδη αντιλήφθηκε τι συμβαίνει, έσπευσε να βάλει το χέρι της μπροστά από την κάμερα και δεν είδαμε άλλα.

Το... στριπτίζ του Κλέονα Γρηγοριάδη σε ζωντανή σύνδεση στη Βουλή

Να υπενθυμίσουμε πως ο Κλέων έχει αφήσει την υποκριτική και είναι πλέον είναι πολιτικός και βουλευτής. Μάλιστα, σε συνέντευξή του, είχε πει χαρακτηριστικά:

«Η μετάβαση στην πολιτική από την υποκριτική ήταν δύσκολη γιατί αν έχεις μάθει να παίζεις καλό θέατρο και βρεθείς μέσα στη Βουλή όπου κανείς δεν ξέρει καν τα λόγια του, είναι ανησυχητικό.

Ήλθα και θα παρέλθω. Δεν θέλω καμία πολιτική καριέρα, δεν είμαι εδώ για κανένα αξίωμα. Είμαι εδώ για τους ανθρώπους, περιφρονώ βαθιά τα αξιώματα. Πιστεύω πως υπάρχουν κάποιοι ανάμεσα στους καλλιτέχνες βουλευτές, τόσο ποταποί που είναι εδώ για τα χρήματα. Εγώ είχα την τύχη να αμείβομαι πλουσιοπάροχα από πολύ νωρίς, οπότε δεν είχα ανάγκη να γίνω βουλευτής για τα χρήματα.

Η αποζημίωση του βουλευτή είναι 5000 ευρώ τον μήνα. Υπήρξε εποχή που έβγαζα τόσα χρήματα την ημέρα».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ο Αλέξης Κούγιας παραδέχτηκε το λάθος του με τον Κλέων Γρηγοριάδη - «Να μην υπάρχει καμιά παρεξήγηση...»

Κλέων Γρηγοριάδης: «Ο Δημήτρης Λιγνάδης μας εξιστορούσε τις φαντασιώσεις του»

Share