«Μας είπαν πως το παιδί δεν τρέφεται, πως υπάρχει ανεπάρκεια...» - Συγκίνησε ο Γρηγόρης Γκουντάρας με την αποκάλυψη για τον γιο του

Η δύσκολη περιπέτεια που είχαν βιώσει

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Μας είπαν πως το παιδί δεν τρέφεται, πως υπάρχει ανεπάρκεια...» - Συγκίνησε ο Γρηγόρης Γκουντάρας με την αποκάλυψη για τον γιο του

Μια δυσάρεστη στιγμή από τη ζωή του θυμήθηκε και μοιράστηκε με τους συνεργάτες και τους τηλεθεατές ο Γρηγόρης Γκουντάρας το πρωί της Τετάρτης 7/12, μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα.

Συγκεκριμένα, η εξομολόγηση αυτή ήρθε με αφορμή την εξέταση που έκανε η εγκυμονούσα Ιωάννα Τούνη και το βίντεο του Δημήτρη Αλεξάνδρου από τον γυναικολόγο που δείχνει το νέο υπερηχογράφημα (δείτε το εδώ).

Η εξομολόγηση του Γρηγόρη Γκουντάρα για τον γιο του

«Εμείς έχουμε ζήσει μια πολύ άσχημη εμπειρία με αυτή την εξέταση με τον δεύτερο γιο μας. Πήγαμε στον 7ο με 8ο μήνα για μια αντίστοιχη εξέταση και μας είπαν πως το παιδί δεν τρέφεται. Πως υπάρχει ανεπάρκεια πλακούντα. Και μαύρισαν όλα», είπε χαρακτηριστικά στον αέρα της εκπομπής ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Ο γνωστός παρουσιαστής πολλές φορές μιλά για τα παιδιά ενώ πολύ συχνά μοιράζεται κοινές τους φωτογραφίες μέσα από τα social media. Το καλοκαίρι, δε, τα στιγμιότυπα ήταν πολλά μιας και πήγαν όλοι μαζί οικογενειακώς φωτογραφίες.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας μάλιστα πριν λίγο καιρό είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία με τον μικρό Οδυσσέα, αναπαριστώντας ένα στιγμιότυπο που είχαν τραβήξει πριν από έξι χρόνια στην παραλία. Τον σήκωσε στα χέρια του και τον βοήθησε να κάνει βουτιά από ψηλά, αναφέροντας με υπερηφάνια πως το μπορεί ακόμα να τον σηκώνει και να τον βοηθάει να φτάσει ψηλά. Το κλικ τράβηξε η γυναίκα του για άλλη μία φορά. (δείτε εδώ την φωτογραφία).