Θα είναι η νέα μούσα του Παπακαλιάτη; Η μεγάλη αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη

Έχει πολλές δεξιότητες η παρουσιάστρια

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Θα είναι η νέα μούσα του Παπακαλιάτη; Η μεγάλη αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη είναι ένα πρόσωπο, που γνωρίζουμε μέσα από τα τηλεοπτικά και την παρουσίαση εκπομπών, που έχει αναλάβει όλα αυτά τα χρόνια, με την εκπομπή Ελένη στο Mega.

Προφανώς και η δουλειά της είναι η παρουσίαση, αλλά σε κάθε περίπτωση δεν είναι λίγες οι φορές, που την έχουμε δει σε guest σε σειρές και ταινίες με μικρούς ρόλους και φυσικά οι διαφημίσεις με το πρόσωπο της αφορούν πάντα σε πολύ μεγάλες καμπάνιες.

Μέσα λοιπόν, από τον καλεσμένο, που είχε η παρουσιάστρια την Τετάρτη 7/12, τον Τάκη Ζαχαράτο ακούαμε και μία κρυφή επιθυμία της Ελένης, καθώς θα ήθελε να συμμετάσχει κάποια στιγμή σε παραγωγή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, κάνοντας μια αυτοπρόταση στον αέρα της εκπομπής, με μπόλικο φυσικά χιούμορ.

Να θυμίσουμε στο σημείο αυτό, πως η σχέση της Ελένης με τον Χριστόφορο είναι πάρα πολύ καλές μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια και αυτό φάνηκε από την πολύ πρόσφατη συνάντηση τους στο πλατό και τις αποκαλύψεις, που μόνο εκεί έκανε ο Παπακαλιάτης.

«Τα γυρίσματα αυτά στη βάρκα έγιναν τέτοια εποχή ακριβώς πέρυσι. Την προηγούμενη μέρα έβρεχε. Το πρόβλημά μας στους Παξούς ήταν ο καιρός γιατί πέρυσι έκανε πολύ δύσκολο Σεπτέμβριο και Οκτώβριο. Μόλις έβγαινε λίγο ήλιος, τρέχαμε στο πίσω μέρος του νησιού και κάναμε όλα τα καλοκαιρινά. Υπήρχαν πολλές σκηνές που κρυώναμε», είχε πει ο ηθοποιός αρχικά.

Είχαμε αφήσει κάποιες σκηνές λίγο γυμνούλες προς Οκτώβρη. Έρχεται λοιπόν ο Οκτώβρης…», συμπληρώνοντας Κλέλια Ανδριολάτου με τον ίδιο να εξηγεί: «Είχαμε αφήσει τις πιο δύσκολες του ζευγαριού για το επεισόδιο 8 και 9 για το τέλος. Έλα όμως που ήρθε χειμώνας» (δείτε εδώ την αποκάλυψη για τη δεύτερη σεζόν του Maestro).

Η πρόταση της Ελένης Μενεγάκη στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη

«Να αυτοπροταθούμε. Χριστόφορε, εγώ κι ο Τάκης, ο Τάκης με προτείνει κι εγώ αυτοπροτείνομαι. Μη γελάς τώρα. Θέλω να ξεπεράσεις το πρώτο γέλιο και να μπεις σε μια δεύτερη, τρίτη ανάγνωση. Πάρε τον χρόνο σου και το βλέπουμε και σε μια δεκαετία. Δεν βιάζομαι», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

«Ίδια θα είσαι, αγάπη μου, και σε 10 χρόνια, τόνισε ο Τάκης Ζαχαράτος, με τη Μενεγάκη να απαντά: «Είπαμε, αυτά δεν γίνονται. Αυτό πια πάει στα θαύματα».