«Φαντάζομαι μετά το...» - Η αποκάλυψη της Κλέλιας Ανδριολάτου για τη δεύτερη σεζόν του Maestro

Πότε έρχονται νέα επεισόδια;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Φαντάζομαι μετά το...» - Η αποκάλυψη της Κλέλιας Ανδριολάτου για τη δεύτερη σεζόν του Maestro

Μπορεί η Κλέλια Ανδριολάτου να είναι γνωστή εδώ και κάποια χρόνια στο τηλεοπτικό κοινό, ωστόσο ο πρωταγωνιστικός ρόλος της στο Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη την έκανε ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της φετινής σεζόν.

Η νεαρή ηθοποιός ενσαρκώνει με εκπληκτικό τρόπο το ρόλο της νέας μούσας του μεγάλου δημιουργού, ενώ οι δυο τους δείχνουν να έχουν δέσει πραγματικά (δείτε εδώ πώς είναι οι σχέσεις τους). Σύντομα μάλιστα ξεκινάνε τα γυρίσματα για τη δεύτερη σεζόν της επιτυχημένης σειράς του Mega, στους πανέμορφους Παξους.

Η Κλέλια Ανδριολάτου, το Maestro και ο Ρένος Ρώτας

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Breakfast at Star, η Κλέλια Ανδριολάτου αναφέρθηκε στους Παξούς και εξήγησε πως σε λίγο καιρό η ίδια καθώς και οι υπόλοιποι συντελεστές του Maestro θα ταξιδέψουν στο νησί του Ιονίου προκειμένου να γυρίσουν τα νέα επεισόδια.

«Ελπίζω σύντομα. Φαντάζομαι μετά το Πάσχα, κάπου εκεί γύρω. Μου έχουν λείψει οι άνθρωποι, η θάλασσα, η ενέργεια του νησιού», ανέφερε αρχικά η Κλέλια Ανδριολάτου, η οποία την ίδια στιγμή σημείωσε πως το πιο πιθανό είναι να μαζευτούν όλοι οι συντελεστές της σειράς προκειμένου να δουν τη μεγάλη πρεμιέρα του Maestro στο Netflix.

Άλλωστε αυτό είναι μία συνήθεια που έχουν αποκτήσει τον τελευταίο καιρό, αφού όπως είχε αποκαλύψει πριν από λίγο καιρό, συγκεντρώνονται όλοι στο σπίτι του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και βλέπουν τα επεισόδια.

Όσον αφορά στις δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή Πρωινό Μας ο πρώην σύντροφός της, Ρένος Ρώτας για τις σημερινές σχέσεις τους (δείτε εδώ τις αποκαλύψεις του), η Κλέλια Ανδριολάτου, σημείωσε:

«Τι να πω εγώ; Αν το είπε, το είπε. Είναι ξεκαθαρισμένα αυτά. Υπάρχει αγάπη, είναι πολύ αθώα η σχέση μας κι αγνή. Δεν υπάρχει λόγος να φέρουμε κάποιο πρόβλημα σε αυτό».