Έξαλλος ο Light με τον πυροβολισμό του 16χρονου στη Θεσσαλονίκη - Η ανάρτηση ''καρφί'' στο instagram

''Απασφάλισε'' ο τράπερ

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Τις τελευταίες ημέρες η ελληνική κοινωνία έχει έρθει αντιμέτωπη με σοβαρά περιστατικά, καθώς μετά τον θάνατο ανήλιου παιδιού σε σχολείο των Σερρών (δείτε εδώ τι συνέβη), παράλληλα στην περιοχή της Θεσσαλονίκης παρακολουθήσαμε ένα πυροβολισμό 16χρονου.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το Protothema.gr, το Κέντρο της Άμεσης Δράσης δέχθηκε κλήση για οδηγό Ι.Χ. φορτηγού ο οποίος έβαλε καύσιμα σε πρατήριο βενζίνης της οδού Μοναστηρίου και έφυγε χωρίς να πληρώσει. Το όχημα εντοπίστηκε από αστυνομικούς, ωστόσο ο οδηγός δεν σταμάτησε και ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να διαφύγει.

Τότε ξεκίνησε καταδίωξη και στο ύψος της Συμμαχικής Οδού, ο 16χρονος επιχείρησε να εμβολίσει το περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. Στη συνέχεια έπεσαν πυροβολισμοί και το φορτηγάκι εξετράπη της πορείας του και καρφώθηκε πάνω σε τοίχο. Ο οδηγός του Ι.Χ. φορτηγού μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει σαφές από την αστυνομία αν ο 16χρονος οπλοφόρου (δείτε εδώ τα επεισόδια, που σημειώθηκαν κάτω από το σπίτι της Ιωάννας Τούνη).

Η κατάσταση του παιδιού εξακολουθεί και είναι κρίσιμη και μάλιστα ο λαός της Θεσσαλονίκης είναι σε αναβρασμό και γενικότερα σε όλη τη χώρα επικρατεί αναταραχή με πολλούς να είναι εκείνοι, που ταυτίζουν το συμβάν της Θεσσαλονίκης με τη δολοφονία του Γρηγορόπουλου στα Εξάρχεια το 2008 (δείτε εδώ τι συνέβη στο κέντρο της Αθήνας για τα 14 χρονιά από τη δολοφονία).

Το ξέσπασμα του Light για τον πυροβολισμό ανηλίκου στη Θεσσαλονίκη

Και ενώ λοιπόν τα οργισμένα μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι πολλά με τον κόσμο να εκφράζει, πως υπάρχει εκμετάλλευση από την πλευρά της κρατικής εξουσίας, την Τετάρτη 7/12 ο τράπερ Light έκανε ένα όλο νόημα story στον λογαριασμό του στο Instagram.

Ο ίδιος θέλησε να αναμείξει την τραπ σκηνή, η οποία κατηγορείται, πως προάγει τη βία μέσα από τους στίχους της, ενώ στην προκειμένη το επιθετικό σκηνικό προήλθε από την τάξη και όχι από τα παιδιά, που ακούν το είδος αυτής της μουσικής.

Light - Θεσσαλονίκη ρωμά