«Δεν μου αρέσουν οι...» - Το σημείο που γοητεύει περισσότερο τη Μυρτώ Αλικάκη σε έναν άντρα

Δεν είπε το πρωφανές

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
 «Δεν μου αρέσουν οι...» - Το σημείο που γοητεύει περισσότερο τη Μυρτώ Αλικάκη σε έναν άντρα

Η Μυρτώ Αλικάκη, την οποία απολαμβάνουμε μέσα από τη συμμετοχή της στο Μαύρο ρόδο στο Mega, ως μοναχή Κασσιανή παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Ελένη του ίδιου καναλιού την Τετάρτη 7/12.

Η ηθοποιός, αφού μίλησε για τον πολύ ιδιαίτερο ρόλο, που υποδύεται και το πως νιώθει φορώντας συνεχώς ράσα και μαύρα ρούχα στη συνέχεια εξήγησε, πως εκλαμβάνει εκείνη την εξωτερική εικόνα ενός ανθρώπου.

Προχώρησε μάλιστα τονίζοντας, πως ακόμα και στο άλλο φύλο, αυτό που την ιντριγκάρει περισσότερο δεν είναι ένας πολύ όμορφος αντικειμενικά άνδρας, αλλά ο εσωτερικός κόσμος και η γενικότερη γοητεία, που εκπέμπει.

Να θυμίσουμε στο σημείο αυτό, πως δεν γνωρίζουμε πολλά για τις σχέσεις της Αλικάκη είναι ωστόσο γνωστό, πως υπήρξε παντρεμένη με τον Πέτρο Λαγούτη, με τον οποίο έχουν αποκτήσει και δύο γιους (δείτε εδώ την αποκάλυψη του Λαγούτη για τις κακές τους σχέσεις μετά το διαζύγιο).

Τα στοιχεία που κοιτάζει η Μυρτώ Αλικάκη σε έναν άντρα

«Η ουσιαστική ομορφιά είναι η γοητεία. Δεν μου αρέσουν οι πιο όμορφοι αλλά οι πιο ενδιαφέροντες. Έχω την ευτυχία να υπάρχουν άνθρωποι στη ζωή μου στους οποίους δεν ντρέπομαι να πω τίποτα, ούτε τη χειρότερη σκέψη μου. Η κάθε γένια τρομάζει με τις εξελίξεις που έρχονται, άλλα επιλέγω να μην τρομάζω», τόνισε η Μυρτώ Αλικάκη.