«Για άλλη μια φορά υπέφερα από...» - Δύσκολες ώρες για τη Χαρά Παππά

Μοιράστηκε το πρόβλημά της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
instagram/harapappa
instagram/harapappa

Η Χαρά Παππά μπορεί να είναι ένα εντυπωσιακό μοντέλο και μια όμορφη κοπέλα, η οποία δουλεύει μέσα από την εικόνα της και φυσικά μετά τη συμμετοχή της στο GNTM επιβεβαιώθηκε, πως μπορεί να δουλέψει στον χώρο.

Η κοπέλα, όμως είναι ένα καλό παράδειγμα, πως δεν αρκεί η ομορφιά και η εξωτερική εμφάνιση για να είναι κανείς ευτυχισμένος καθώς έχει μιλήσει ανοιχτά για την κατάθλιψη, που έχει περάσει (δείτε εδώ τι τη βασανίζει τα τελευταία 12 χρόνια).

«Το χειρότερό μου ελάττωμα είναι η τελειομανία μου. Μπλοκάρω. Με αγχώνει πάρα πολύ.Εξαιτίας του άγχους μου έχω φτάσει σε πάρα πολύ κακό σημείο. Έχω μιλήσει και για την κατάθλιψη που έχω περάσει. Στην κατάθλιψη νομίζω με οδήγησε το ότι δεν έλεγα όχι και προσπαθούσα πάντα να ευχαριστώ τους πάντες. Έχω τρελές απαιτήσεις από τον εαυτό μου. Το συναίσθημα που έχεις είναι το κενό. Δεν ελπίζεις τίποτα, δεν ονειρεύεσαι τίποτα, δεν περιμένεις τίποτα από τη ζωή σου.

Πάθαινα επεισόδια που μπορεί να έτρωγα πάρα πολύ, τόσο που να πόναγε το στομάχι μου και να μη μπορώ πλέον να αναπνεύσω από το φαγητό. Με την ψυχοθεραπεία ανέπνευσα. Βρήκα όρεξη για ζωή. Νομίζω ότι την περίοδο που πήγα στο GNTM ήμουν τόσο χάλια που έψαχνα να βρω μια διέξοδο, να πιαστώ από κάπου», ανέφερε η Χαρά.

Το μοντέλο, αν και έχει μάθει να διαχειρίζεται τα σκοτάδια της, μέσα από ένα story, που έκανε την Τετάρτη 7/12 στον λογαριασμό της στο instagram έκανε γνωστό, πως εξακολουθεί να έχει δύσκολες ημέρες, όμως είναι αισιόδοξη, πως όλα θα πάνε καλύτερα.

Η ανάρτηση της Χαράς Παππά για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει

«Χθες. για άλλη μια φορά υπέφερα από τις ημικρανίες μου. Ήταν πολύ πιεστικές οι τελευταίες εβδομάδες αλλά, όταν φτάνω να πονάω τόσο και να μην είμαι σε θέση να κάνω τίποτα, σκέφτομαι πόσο χαζή είμαι να στεναχωριέμαι καθημερινά για μικροπράγματα. Είναι πολύ όμορφο να είσαι υγιής και σε θέση να ανταπεξέλθεις και να αντιμετωπίσεις ό,τι έρχεται», έγραψε στην ανάρτησή της η Χαρά Παππά.

Χαρά Παππά
nstagram/harapappa