Κουράστηκε με τα αρνητικά σχόλια για την εγκυμοσύνη - Η πληρωμένη απάντηση της Τούνη σε follower

Χαμός στο instagram της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Instagram / Ιωάννα Τούνη
Instagram / Ιωάννα Τούνη

Η Ιωάννα Τούνη μετά το ταξίδι της στην Αθήνα επέστρεψε στον τόπο και στο σπίτι της στη Θεσσαλονίκη (δείτε εδώ τον λόγο) και λίγο πριν γίνει μανούλα τρέχει όλα τα projects, που έχει ανοιχτά με την εταιρεία ρούχων, που διατηρεί.

Η εγκυμονούσα είναι γεγονός, πως μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους την καθημερινότητα της και φυσικά το σήμα κατατεθέν της αυτήν την περίοδο είναι η φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Με έναν μοντέρνο τρόπο, τη δείχνει συνεχώς , αφού επιλέγει να φοράει ρούχα είτε που την τονίζουν είτε που είναι κοντά, με τον κόσμο να βλέπει μέρα με τη μέρα, πόσο μεγαλώνει το παιδάκι μέσα της.

Αυτές τις ημέρες η Ιωάννα μπορεί να έχει γλιτώσει από τις δυσκολίες, που πέρασε τους πρώτους μήνες, που ανακάλυψε, πως είναι έγκυος, πλέον όμως έχει να διαχειριστεί κάτι άλλο (δείτε εδώ τι είναι αυτό, που ενοχλεί την Τούνη από τους followers της).

«Βίωσα την εγκυμοσύνη μου πολύ διαφορετικά από αυτό που περιγράφουν. Είχα αναγούλες, αιμορραγίες, μπήκα στο νοσοκομείο, είχα λιποθυμίες, είχα τα πάντα, ήμουν ράκος σωματικά. Αυτή τη στιγμή πάει πολύ καλά η εγκυμοσύνη. Νιώθω ότι είναι κατακριτέο να πει μία έγκυος ότι δεν περνάει καλά στην εγκυμοσύνη της. Σε κοιτάνε λες και είσαι αχάριστη.

Έχω συνέλθει τώρα, δεν ήμουν καλά για μερικούς μήνες… Είναι λίγο περίεργο αλλά ο Δημήτρης μου είπε να πάω να πάρω τεστ εγκυμοσύνης γιατί είμαι έγκυος. Παίρνω ένα τεστ απλά για να του αποδείξω ότι δεν είμαι. Είχε ένστικτο, ήταν οι πρώτες τρεις βδομάδες. Δεν είχα κανένα σύμπτωμα. Δεν ξέρω τι κόλπα έκανε. Ένιωσα πολύ περίεργα, ήρθαν μαζεμένα πολλά. Είχε φύγει η μαμά μου πρόσφατα και έπρεπε να διαχειριστώ πολλά. Αποδιοργανώθηκα, μου ήρθε απότομο. Είναι πολύ όμορφο, ήθελα και εγώ και ο Δημήτρης παιδιά αλλά ήταν αναπάντεχο», είχε δηλώσει η Ιωάννα Τούνη για τη δύσκολη εγκυμοσύνη της και τον τρόπο που το ανακάλυψε.

Πιο συγκεκριμένα, μια νέα φωτογραφία που δημοσίευσε η Ιωάννα με την κοιλίτσα της έξω, έφερε θετικά και αρνητικά σχόλια - όπως συμβαίνει πάντα άλλωστε - με την ίδια να χάνει την ψυχραιμία της και να απαντάει.

Η απάντηση της Ιωάννας Τούνη κάτω από σχόλιο ακόλουθου της

«Πόσο παίζει να έχει παγώσει αυτό το μωρό», έγραψε κάτω από φωτογραφία της Τούνη ένας ακόλουθος της με εκείνη να απαντάει: «Μια χαρά είναι το μωρό».

Ιωάννα Τούνη