«Με είχαν καλέσει από τον ΣΚΑΪ...» - Η αποκάλυψη της Ελίνας Παπίλα για την πρόταση συνεργασίας με την Ιωάννα Μαλέσκου

Πρώτη φορά μιλάει γι΄αυτό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Με είχαν καλέσει από τον ΣΚΑΪ...» - Η αποκάλυψη της Ελίνας Παπίλα για την πρόταση συνεργασίας με την Ιωάννα Μαλέσκου

Μπορεί η Ελίνα Παπίλα να μετρά χρόνια καριέρας στον χώρο της δημοσιογραφίας, ωστόσο πέρυσι έγινε γνωστή στο ευρύ τηλεοπτικό κοινό μέσα από την παρουσίαση της πρωινής εκπομπής Breakfast at Star στο Star στο πλευρό του καλού της φίλου και συνεργάτη, Γιώργου Καρτελιά (δείτε εδώ πώς είναι σήμερα οι σχέσεις τους).

Οι δύο παρουσιαστές παρέμειναν μόνο έναν χρόνο στο τιμόνι της εκπομπής μιας και φέτος, τη θέση τους έχουν πάρει ο Ετεοκλής Παύλου και η Ελένη Χατζίδου (δείτε εδώ πώς τα πάει σε νούμερα τηλεθέασης η εκπομπή), οι οποίοι έχουν δώσει μία δική τους χροιά στο κόνσεπτ.

Η Ελίνα Παπίλα, το βράδυ της Τετάρτης (8/12) βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Night Out και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην άγνωστη πρόταση που της είχε κάνει ο ΣΚΑΪ πριν καν πάει στο Star, προκειμένου να συμμετέχει με μία δική της στήλη, στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου.

Μάλιστα, η Ελίνα Παπίλα αναφέρθηκε στην γνωριμία της με την παρουσιάστρια και εξήγησε πως πρόκειται για έναν πολύ γλυκό και ευγενικό άνθρωπο.

Η εξομολόγηση της Ελίνας Παπίλα για την καριέρα της

«Είχα μιλήσει για την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου πριν καν ξεκινήσει την εκπομπή! Αυτό δεν το έχω ξαναπεί κιόλας. Με είχαν καλέσει από τον ΣΚΑΪ, πριν ξεκινήσει η εκπομπή της, είχαμε μια κουβέντα η οποία έμεινε σε πάρα πολύ αρχικό στάδιο για να είμαι στην εκπομπή με μια στήλη που είχε να κάνει με μαμάδες. Γενικά έδειξαν ένα ενδιαφέρον πως θα ήθελαν να είμαι και γω στην εκπομπή αυτή. Μείναμε όμως σε πάρα πολύ αρχική κουβέντα και δεν ξέρω πως θα ήταν.

Είχα γνωρίσει και την Ιωάννα, ευγενέστατη, πάρα πολύ καλή και πολύ γλυκιά. Εκείνη την περίοδο όμως που με κάλεσαν, που μου έκανε και εντύπωση που με κάλεσαν, ήμουν επτά μηνών έγκυος και θα γεννούσα λίγες μέρες αφότου θα ξεκινούσε η εκπομπή. Η πρώτη φορά που με πήραν τηλέφωνο για να κάνω τηλεόραση ήταν τότε.

Πήγα στο ραντεβού, μιλήσαμε πάρα πολύ ωραία, τους είπα ότι γεννάω όταν ξεκινάει η εκπομπή και έτσι το αφήσαμε σε πολύ ωραίο κλίμα», είπε χαρακτηριστικά η Ελίνα Παπίλα.