«20 χρόνια έχουν περάσει! Ξεπέρασε το!» - Η απάντηση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη

«Ήταν τέτοιος ο ψυχολογικός πόλεμος..»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTOS
NDPPHOTOS

Με αφορμή την τεράστια επιτυχία που σημειώνει η νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη με τίτλο Maestro (δείτε την τηλεθέαση που σημειώνει) η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του MEGA, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης παραχώρησε μια εντελώς διαφορετική συνέντευξη.

Να σημειωθεί πως στο σημερινό επεισόδιο του Maestro, ο Ορέστης θα πάθει σοκ μόλις του ανακοινωθεί πως θα γίνει πατέρας - δείτε ποια είναι έγκυος.

Συγκεκριμένα, μίλησε στο περιοδικό Down Town και την συνέντευξη επιμελήθηκε η δημοσιογράφος Φανή Πλατσατούρα. Τις ερωτήσεις λοιπόν, έθεσαν πρώην συνεργάτες τους με τους οποίους είχε και συνεχίζει να έχει πολύ καλές σχέσεις.

Γιατί είναι τόσο δύσκολο για ένα ελληνικό καλλιτεχνικό προϊόν να βρει θέση στη διεθνή αγορά; Τι μας λείπει;

Νομίζω πως το όραμα, η ικανότητα, η γνώση και η σκληρή δουλειά είναι προϋπόθεση να πετύχουμε κάτι τέτοιο. Πιστεύεις ότι τα έχουμε αυτά τα χαρακτηριστικάα σε σωστές αναλογίες προκειμένου να βρίσκουμε εύκολα μια θέση – και συχνά – στη διεθνή αγορά;, απάντησε αρχικά ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Η απάντηση του Παπακαλιάτη στον Μαρκουλάκη

Ποιανού ήταν το παιδί τελικά; τον ρώτησε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

Με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη να απαντά: Στο «Να με προσέχεις»; Φυσικά και ήταν δικό μου το παιδί, αλλά ήταν τέτοιος ο ψυχολογικός πόλεμος που είχα φάει από τον συμπρωταγωνιστή μου (δηλαδή εσένα!) που έκανα πίσω και έγραψα ότι ήταν δικό σου. Είκοσι χρόνια έχουν περάσει. Ξεπέρασε το. Εγώ τη γνώρισα πρώτος… Ώχου!

Χριστόφορος Παπακαλιάτης Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης

Ποια ήταν η υπόθεση της σειράς "Να με προσέχεις"

Προβλήθηκε από τους τηλεοπτικούς δέκτες του Mega Channel τη σεζόν 2000-2001. Δημιουργός και πρωταγωνιστής της σειράς ήταν ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, ενώ τη σκηνοθεσία της ανέλαβε η Μίρνα Τσάπα. Το πρωταγωνιστικό καστ απαρτιζόταν από τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, τη Βαλέρια Χριστοδουλίδου, τη Σάννυ Χατζηαργύρη, την Άννα Μονογιού, και τον μοναδικό Αλέκο Αλεξανδράκη

Όταν τέσσερα αδέρφια, ο Αλέξανδρος, ο Κωνσταντίνος, η Ναταλία και η Μαριάννα χάνουν τους γονείς τους και μαθαίνουν πως δεν πρόκειται να κληρονομήσουν τίποτε, καθώς ο πατέρας τους ήταν χρεωμένος, αναγκάζονται να δουλέψουν, αφήνοντας πίσω τους την πολυτελή ζωή που είχαν.

Παράλληλα ο Αλέξανδρος ερωτεύεται την Έλλη στους Παξούς που πηγαίνουν διακοπές, κοπέλα και μετέπειτα σύζυγο του αδερφού του, ενώ η Ναταλία με τη Μαριάννα γνωρίζουν τον έρωτα στο πρόσωπο ενός αμφιφυλόφιλου και ενός παντρεμένου αντίστοιχα, χωρίς να γνωρίζουν βέβαια την αλήθεια. Στα προβλήματά τους προσπαθεί να βρει λύση ο καλοκάγαθος και δυστυχώς παράλυτος παππούς τους.