Maestro (8/12): Μεγάλο σοκ για τον Ορέστη - Του ανακοινώνει πως είναι έγκυος

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Maestro (8/12): Μεγάλο σοκ για τον Ορέστη - Του ανακοινώνει πως είναι έγκυος

Ακόμη ένα καταιγιστικό επεισόδιο της σειράς Maestro θα παρακολουθήσουμε σήμερα Πέμπτη 8/12 μέσα από τη συχνότητα του MEGA. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης εντυπωσιάζει για ακόμη μια φορά με την δημιουργία του που πλέον είναι διαθέσιμη και στο Netflix (δείτε πόσα χρήματα παίρνει).

Μετά λοιπόν την συγκλονιστική σκηνή με τον Τσορτέκη (δείτε την εδώ) για την οποία μίλησε και ο ίδιος, απόψε το βράδυ θα ανακοινωθεί μια εγκυμοσύνη "βόμβα".

Οι σημερινές 8/12 εξελίξεις της σειράς του Maeatro στο MEGA

Επεισόδιο 8

«Αυτοάνοσα»

Η εγκυμοσύνη της Αλεξάνδρας οδηγεί σε αδιέξοδο τον Ορέστη που έχει πλέον αποδεχτεί τον έρωτά του για την Κλέλια.

Ο Χαράλαμπος απομακρύνει από το φεστιβάλ τη Μαρία και τον Σπύρο, ο οποίος φαίνεται να αποδέχεται τη μοίρα του.

Πρωταγωνιστούν: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Σάντρα Σαραφάνοβα, Τόνια Μαράκη, Γιώργος Μπινιάρης.

Πότε θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο;

Η νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, έκανε πρεμιέρα στο MEGA στις 13/10 και από το πρώτο επεισόδιο οι τηλεθεατές έβαλαν "φωτιά" στα social media με τις αντιδράσεις να είναι πολλές (δείτε εδώ τι συνέβη), ενώ όσον αφορά τα νούμερα τηλεθέασης όλοι έμειναν με το στόμα ανοιχτό.

Από την πρώτη κιόλας ημέρα λοιπόν, όλοι υποκλίθηκαν στην δημιουργία του ηθοποιού, σκηνοθέτη και σεναριογράφου, που με τις σκηνές τους, ειδικά με πρωταγωνίστρια την Μαρία Καβογιάννη έκαναν αρκετό κόσμο να πλαντάξει στο κλάμα.

Ωστόσο, o πρώτος κύκλος του Maestro έχει μόνο 9 επεισόδιο και σήμερα θα παρακολουθήσουμε το 7ο. Με λίγα λόγια, όπως μπορούμε να συμπεράνουμε, το τελευταίο επεισόδιο της σεζόν θα προβληθεί σε δυο εβδομάδες από σήμερα (αν όλα βέβαια πάνε καλά και δεν έχουμε καμία ξαφνική αλλαγή).

MEGA Maestro